Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

WŁASNA PACZKA MODYFIKACJI Z SERWEREM ! Prywatne granie w 3-4 osoby.[Podania] [WL]

SilverHTG

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka , kupiłem serwer na ,którym aktualnie "siedzi" 55 modyfikacji.Szukam ludzi którzy by chętnie pograli sobie ze mną i gadali na skype.

Maximum Graczy : 4

Minimum Graczy : 2

Modyfikacje : 55 , [prawa autorskie nie pozwalają] dodawają nowe rudy , światy , struktury ,bossy.[będzie kupa zabawy]

Lagi : Aktualnie lagi są tylko przy większym zwiedzaniu świata [5-sekundowe] , ale jeżeli zajdzie potrzeba , będę mógł dokupić ram.

Wymagania :

Trzeba być ogarniętym , ale także rozrywkowym :D

Wypełnienie Podania :

Skype/Ts :

Ogarnięcie [0/10]:

O sobie:

Wiedza o modyfikacjach:

Gdy już wypełnicie w odpowiedzi podanie ^^^^^^^^^^

będziecie mogli napisać na mój skype : Silverek13

Będę tylko odpisywał tym co napisali podanie !

P.S Mam zrobiony własny installer paczki wraz z launcherem ,który umożliwia instalowanie .minecraft na dysku C lub na innym Dysku.

Link oczywiście podam po zapoznaniu się.

Opublikowano

Miałem składać podanie ale się rozmyśliłem , powód? Minimalny wiek , Nie bede sobie schlebiać  ale z takim niskim poziomem intelektualnym trudno grać , zobaczysz sam ''Adminie'' jak 12 latki zaczną grać , raczej 10 i pisać podania z : ''lat 12''

Zobaczymy do jutra ;)

Katastrofa samolotu na ruskim lotnisku,
Plany masonerii, lądowanie na księżycu,
Świńska grypa, ufo na czeskim pograniczu,
Sekretna technologia, która niszczy ludzki gen.

Opublikowano

Rozmyśliłem twój post i zmieniłem nieco wymagania , lecz tu nie chodzi o wiek.Znam młodszego kolegę ,który ma 13lat i ogarnia , a znam także 16-latka ,który trolluje.Dlatego  właśnie podałem skype ,żeby sprawdzić daną osobę.Przypominam : nie trzeba być poważnym 50-latkiem , można być rozrywkowy jak i także czasami można potrollować , ponieważ bez tego gra nie daje tyle zabawy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...