Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Co warto kupić ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam do was pytanko bo troszku nie ogarniam BoL. Jest BoL jest on darmowy ale czasami w wersji darmowej nie działa a w vip cały czas to wiem, ale czy muszę zakupić vipa bym mógł grać na kupionych skryptach ??

Do wygrywania rankedów co polecacie kupić vipa i do tego płatnego scripta czy tylko vip konto i vip darmowe scrypty wystarczą aby tego dokonać.

Jeśli możecie bardzo bym prosił o podanie scriptow które wy polecacie.

Opublikowano

Kupuj Vipa ;) Jeśli chcesz wyślę tobie skrypty jakie mam do carrowania (evadeee scrackowany+reborn starsza wersja+ do 10 postaci skrypty )

Opublikowano

Zacznijmy od tego, niektóre kupione skrypty wymagają Vipa, np. Cass whooping, Jednak inne np. SAC : Reborn nie wymagają. tego trzeba się dowiedzieć. 

Następnie. Wygrywać Rankedy można nawet bez BoLa (WOWOWO), Z Darmowym także, Ja osobiście używam Vipa. Lepsze Skillshoty, Fajne skrypty, Ogólnie moim zdaniem warte 30zł.

Do tego można dokupić takie skrypty jak MMA, Cass Whooping, Czy SAC:REBORN, istnieją skrypty lepsze i gorsze, jednak na każdym rodzaju da się wygrać. 

Porównajmy pierwszy lepszy skrypt do Akali i np. Cass Whooping, Skrypt do akali, zero kosztów podczas gdy do Cassio kosztuje ponad 40 zł (nie jestem pewien ile dokładnie)

Obydwa skrypty mogą wygrać? mogą! i co że Twórca siedział całą noc, skoro dobry skrypt do carrowania można napisać w 20 linijek i brać za to null.

Moim zdaniem najbardziej opłacalne jest kupienie Vipa za 30 zł. Podam ci tylko nazwy skryptów, ponieważ jeżeli nie masz vipa to nie masz dostępu do forum z tymi skryptami.

"New Xerath Standalone" "Beasty Syndra/Riven" 

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...