Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Małe zmiany w polityce kont

Gość Valze

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko, dzisiaj nexon zmienił parę rzeczy, mianowicie:

- rejestracja konta przez facebooka,

- zmiana adresu email/hasła poprzez weryfikację kodu, który przychodzi na maila, już nie trzeba podawać danych,

- zmiana napisu z Nexon Europe ID na Username itd.

Moim zdaniem zmiana email to jedna wielka pomyłka. Powiedzmy ktoś nie ma dostępu do starej poczty, chce zmienić, i nie da rady, bo kod przychodzi mu na starą pocztę, lol. A teraz parę skrinszotów :)

29b0ud.jpg

dz4mgx.jpg

g45l4z.jpg

A co Wy o tym sądzicie? (szansa na zrehabilitowanie swojego paska ostrzeżeń :) )

Opublikowano

Moim zdaniem jest to dobry pomysł, zauważcie, że Nexon ostatnio stawia na bezpieczeństwo kont swoich "graczy" bardzo dobra okazja żeby się zabezpieczyć przed kradzieżą ACC. Oczywiscie są też minusy, przede wszytkim to co napisałeś "Powiedzmy ktoś nie ma dostępu do starej poczty, chce zmienić, i nie da rady, bo kod przychodzi mu na starą pocztę,"  tak więc to może być duzym problemem ale każdy powinien mieć zapisane lub zapamiętane dane,tym bardzie, że np chce pakować w tągrę kase ;)

Pozdro !

Opublikowano

Rejestracja przez fb? Dla mnie rzecz zbędna, jak ktoś nie ma to co?

Kod zamiast danch? Kolejny idiotyzm. Jeśli masz włamanie, to wystarczy mail, już nie imie, nazwisko itp.

Nazwa? Szczegół.

Ja tam czekam na spolszczenie combata, niech mi uciekają z tym szajsem j/w.

//-5pkt prosze xD

93353141365207679707.png
by kml14

Cytat

I fight for peace, that's what I'm up here for.

- Patrick ,,PJ" James

Opublikowano

Rejestracja przez fb? Dla mnie rzecz zbędna, jak ktoś nie ma to co?

Kod zamiast danch? Kolejny idiotyzm. Jeśli masz włamanie, to wystarczy mail, już nie imie, nazwisko itp.

Nazwa? Szczegół.

Ja tam czekam na spolszczenie combata, niech mi uciekają z tym szajsem j/w.

//-5pkt prosze xD

Ale jak chcesz zmienić email to kod przychodzi na Twój stary email, fucking logic xD.

//Tobie już nie ma co ściągać xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...