Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Skradzione konto

ładny nick

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam

kiedyś po zbanowaniu mi konto za darmo (tak wiem jasne, nie można dostac za darmo, a jednak..) kupiłem od dobrego kumpla, przynajmniej tak wtedy uważałem, konto 30 lvl (niestety poznałem go w necie, wtedy nadal uważałem, że nie każdy w internecie jest materialną kurwą)

po tym jak pograłem pół roku na tym koncie wbiłem silver 5- plat 4, kupiłem z 5 skinów w tym legendarny, gosc odzyskał konto w supporcie

mówię o gościu o nicku Picus00 na tym forum

rodzi się tutaj pytanie, czy mogę zrobic cos, aby dostał bana za handel kontem? 

pisałem do supportu ale chyba nie zrozumieli o co mi chodzi (jakby to były jakieś boty albo mieli tylko gotowe odpowiedzi do wysłania które kopiują i nie mogą wysłac nic innego)

bardzo mi zależy na zbanowaniu tej pały bo za dużo na to konto wydałem i za dużo spędziłem na nim czasu, żeby taki low mógł na nim grac zyskując teoretycznie jakieś 100zł 

Opublikowano

Możesz napisać do supportu i przyznać się, że kupiłeś to konto, przedstawić im dowody.

Wtedy na to konto zostanie "dodany" ban permanentny.

Opublikowano

ale jak to odpowiednie dowody?

to oni nie mogą sprawdzic, ze na koncie logowały się dwie różne osoby, z dwóch innych lokalizacji, przy czym przy zmianie lokalizacji zmieniany zostaje email? 

aha, czyli to wygląda jakbym mu ukradł, tak?

kurde chyba mam jakieś dowody, ale z tego co pamiętam to gadałem z nim na gg czy coś. to chyba nie starczy co? ;o 

aha i jeszcze, nie dostanę na to bana na swoje konto co teraz gram? 

Opublikowano

ale jak to odpowiednie dowody?

to oni nie mogą sprawdzic, ze na koncie logowały się dwie różne osoby, z dwóch innych lokalizacji, przy czym przy zmianie lokalizacji zmieniany zostaje email? 

aha, czyli to wygląda jakbym mu ukradł, tak?

kurde chyba mam jakieś dowody, ale z tego co pamiętam to gadałem z nim na gg czy coś. to chyba nie starczy co? ;o 

Rozmowe z GG łatwo można przerobić. A nawet jeśli IP logowania, to i tak pewnie nie dadzą bana za handel kontem.

Wątpie, że go 'wkopiesz' i dostanie bana, musiałbyś mieć naprawde dobre dowody, a nie tylko rozmowa z GG.

279981407253602336505.png
Opublikowano

witam

kiedyś po zbanowaniu mi konto za darmo (tak wiem jasne, nie można dostac za darmo, a jednak..) kupiłem od dobrego kumpla, przynajmniej tak wtedy uważałem, konto 30 lvl (niestety poznałem go w necie, wtedy nadal uważałem, że nie każdy w internecie jest materialną kurwą)

po tym jak pograłem pół roku na tym koncie wbiłem silver 5- plat 4, kupiłem z 5 skinów w tym legendarny, gosc odzyskał konto w supporcie

mówię o gościu o nicku Picus00 na tym forum

rodzi się tutaj pytanie, czy mogę zrobic cos, aby dostał bana za handel kontem?

pisałem do supportu ale chyba nie zrozumieli o co mi chodzi (jakby to były jakieś boty albo mieli tylko gotowe odpowiedzi do wysłania które kopiują i nie mogą wysłac nic innego)

bardzo mi zależy na zbanowaniu tej pały bo za dużo na to konto wydałem i za dużo spędziłem na nim czasu, żeby taki low mógł na nim grac zyskując teoretycznie jakieś 100zł

Jak masz kody użytych tam paysafecardow to im przyslij, wtedy powinni uwierzyć.

Opublikowano

Gówno zrobisz, założyciel konta jest jego właścicielem, nie ma czegoś takiego jak sprzedaż. Dowody mogłeś sfixować, a że kolega ci pożyczył konto sobie wklepales psc to twoj problem, support nic nie zrobi, zapomnij o odzyskaniu.

Opublikowano

Gówno zrobisz, założyciel konta jest jego właścicielem, nie ma czegoś takiego jak sprzedaż. Dowody mogłeś sfixować, a że kolega ci pożyczył konto sobie wklepales psc to twoj problem, support nic nie zrobi, zapomnij o odzyskaniu.

Gowno wiesz a się odzywasz. Ich obowiązek to pomoc w takich sprawach.

Opublikowano

Doladowywalem przez paypal, ale co mam dokladnie zrobic?

Jak podam PP to bedzie wystarczajacy dowod?

Btw. Picek życzył mi powodzenia w zbanowaniu jego konta :D

Opublikowano

Podaj im skan / screen / potwierdzenie płatności pp.

Opublikowano

Gowno wiesz a się odzywasz. Ich obowiązek to pomoc w takich sprawach.

Obowiązek? Tylko, że on kupił to konto, a Riot zabrania kupna/sprzedaży kont, więc wiele nie pomogą.

Opublikowano

To bylo dawno, serio dawno temu, czy te platnosci sa na mailu czy z paypala je mam jakos wziac?

Są na e-mailu oraz w historii transakcji PayPal.

Opublikowano

Obowiązek? Tylko, że on kupił to konto, a Riot zabrania kupna/sprzedaży kont, więc wiele nie pomogą.

Wlasnie o to chodzi XDD

obecny wlasciciel mi je sprzedal, a tego nie wolno robic! Powinien dostac za to bana, prawda?

@menester, dzieki, niedlugo wysle reporty i powiem co mi odp

Opublikowano

Gówno zrobi? Założyciel konta jest jego właścicielem? 

Właścicielem konta jest RITO ;) A nie Ty.

btw.

Sprzeda¿ Konta. Ka¿de Konto jest przypisane do konkretnego U¿ytkownika i Riot Games nie uznaje oraz wyra¼nie zabrania przenoszenia Kont U¿ytkowników. Zabronione jest kupno, sprzeda¿, przekazywanie lub wymiana Kont oraz sk³adanie takich ofert; wszelkie próby powy¿szych czynno¶ci s± niewa¿ne. Wszelkie formy dystrybucji Konta i/lub Danych Dostêpu (poza wyra¼nie dopuszczonymi w niniejszej Umowie lub wyra¼nie dozwolonymi przez Riot Games) mog± skutkowaæ zawieszeniem lub usuniêciem Konta.

Jak im podasz ssy z rozmów i pełne kody z PSC, to typek dostanie perma.

jjwxlXl.jpg

Sygna by

Nathalie <3

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...