Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Tirexmt2 padł ?

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Od razu zaczynam że wiem że to nie odpowiedni temat ale nie mogę nigdzie napisać tematu oprócz tutaj, wiec od razu dochodzę do setna mojego problemu, nie było mnie 2 tygodnie w domu i po powróceniu chciałem sobie wejść na tirex ale on off myślałem że to jakaś przerwa ale już 3 dzień nie mogę wejść morzę wiecie o co chodzi? co się stało ? bardzo bym był wdzięczny bo nie wiem czy zaczynać przygodę na nowym serwerze ? Z góry dziękuje.

Opublikowano

Mając bardzo dobry kontakt z TirexMT2, jak i samymi adminami, mówię iż serwer nie padł. Tylko, że jest parę rzeczy do naprawienia więc czasami jest OFF, gdyż dużo ludzi buguje itemki i wywala przez to serwer.

Pozdrawiam :)

Opublikowano

Acham tylko w tym problem że gnoja patchuje co uruchomienie i co wchodzę to pisze ze nie może  się połączyć ze serwerem na każdym ch... oki dzięki za info pobiorę może innego clienta mam nadzieje że wszystko będzie dobrze ZAKAZ HANDLU

Opublikowano

Siemanko , wiec tak trwaly prace techniczne i aby wejsc na serwer nalezy odpalic AutoPatchera .

Takie problemy i pytania prosze kierowac na naszym serwerowym forum tam szybciej sie dowiesz i uzyskasz odp.

07623_upup.JPG

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...