Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ezreal AP mid- co sądzicie?

dolidius

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jest dobry, no ale w obecnej mecie raczej nie jest to top tier pick ;p

Opublikowano

Poleganie na skillshotach czyni cie malo uzytecznym w późnym late i szybkich akcjach. Nie trafisz = jesteś useless. Do tego nerf LB Myślę ze to jeden z gorszych pickow. MID powinien chociaż jedno CC (slow czy cos). Jak juz nim chcez grac to tylko for fun na normalach. Nie wspominając ze w mecie nasusow zginabys na 2q

Opublikowano

dostał na PBE buffa na przeliczniki na Q i W bodajże pod ap i to dość fajny buffy, mysle, że po nich można nim pograć, ale jak to dopiero wejdzie, bo teraz jest średni

Opublikowano

Ostatnio chcialem wymainowac cos niestandardowego, ale takiego zeby moglo carryowac gry gold-niska platyna.

Osobiście go nie polecam. Jeżeli się nie feednie to nic nie zrobi. Potencjałem u niego jest zmienijszenie cd z q co jest + do skillshotów, reszty jako takich plusów nie widze.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Opublikowano

Jak dla mnie jest całkiem ok. Oczywiście przy dobrym team compie. Obszarowy skill z małym cd i przelicznikem 1.0? Flash z dmg? Globalny ult z mega dmg? To właśnie ap ez :D.

Opublikowano

Wątpie, ez stracił dużo w tym sezonie dużo.Ogólnie to mało kto nim teraz gra a tym bardziej jak ap carry,są o wiele lepsze postacie ap a eza lepiej zostawić na bota o ile jeszce ktoś nim gra.

Odkrywca
Opublikowano

Jeżeli potrafisz używać skillshotów to bierz. Bez tego będziesz tylko większym minionem.

Opublikowano

Postać z serii "Wygraj linię - przegraj grę" to bezużyteczny pick tak samo jako ADC.. zerowy wręcz dmg z AA, a poleganie na skillshotach to samobójstwo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...