Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

BOŻĘ TEN SKRIPT NIE MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ JAVY ?

Gdyby nie "skript" nie było by około 80% z "Autorskimi "pluginami"".

Nie rozumiem co ci przeszkadza w skryptach. Powinieneś się cieszyć nie każdy ma tyle czasu żeby 24/7 uczyć się javy. A skrypt ma i tak mniej rozwiązań niż pluginy (java). Więc proszę cię odwal się od "Skript". To ci nie przeszkadza więc ODWAL SIĘ!

eJxzSSxKSc1OzVPQVQgpzy9KTlQITi0qzy_nCsgvmca.png

Ten, który z demonami walczy, winien uważać, by samemu nie stać się jednym z nich. - Fryderyk Nietzsche

Opublikowano

Wszyscy przyczepiają się do skryptów, nie widzę tylko problemu. Każdy robi co lubi, jedni lubią pisać w javie, a inni w skript. A to że komuś się to nie podoba to jego sprawa. Prosty, krótki skrypt. Ale +

Pomogłem Miałem Rację ?

Liczę na LIKE!

Jestem w trakcje tworzenia mojego servera Survival + Gildie (info wkrótce)

Opublikowano

Wszyscy przyczepiają się do skryptów, nie widzę tylko problemu. Każdy robi co lubi, jedni lubią pisać w javie, a inni w skript. A to że komuś się to nie podoba to jego sprawa. Prosty, krótki skrypt. Ale +

To zalezy od ludzi i ich widzi mi sie, osoba,ktora siedzila ciagle w html itd, bedzie jej latwiej nauczyc skript niz javy, proste, proste. Dziekuje ;)

CAMDNAx.png

Opublikowano

Nie rozumiem co ci przeszkadza w skryptach. Powinieneś się cieszyć nie każdy ma tyle czasu żeby 24/7 uczyć się javy. A skrypt ma i tak mniej rozwiązań niż pluginy (java). Więc proszę cię odwal się od "Skript". To ci nie przeszkadza więc ODWAL SIĘ!

skrypt to gowno ktore ma chujowe mozliwosci i latwo sie buguje

@top 

skrypt jakis ciekawy nie jest do tego jakis typek wrzucil ostatnio plugin ktory ma lepsza mozliwosci

Opublikowano

skrypt to gowno ktore ma chujowe mozliwosci i latwo sie buguje

@top

skrypt jakis ciekawy nie jest do tego jakis typek wrzucil ostatnio plugin ktory ma lepsza mozliwosci

Ty czlowieku nic nie wiesz co mowisz ? Buguje sie ? Jak zes nawalil nie jasny kod to sie nie dziw, trzeba pisac prosto i jasno.

CAMDNAx.png

Opublikowano

Skript to jeden z lepszych pluginow na teraz.co ma takiego skript ze jest gorszy? konwerter z j.skript na jave? Zalosne. Malo mozliwosci? Znowu zalosne... Mozna w nim zrobic od prostych other dropow do sg czy we i wg.

733761405517115815990.png

"To, że milczę, nie znaczy, że nie mam nic do powiedzenia" ~Jonathan Carroll

Opublikowano

BOŻĘ TEN SKRIPT NIE MOŻNA SIĘ NAUCZYĆ JAVY ?

Gdyby nie "skript" nie było by około 80% z "Autorskimi "pluginami"".

Dokładnie. Dzieci się biorą za cały skript i nazywają to swoimi pluginami.

Za moich czasów pisało się wszystko w Javie. I nawet do dziś to robię jeśli trzeba.

Opublikowano

Dokładnie. Dzieci się biorą za cały skript i nazywają to swoimi pluginami.

Za moich czasów pisało się wszystko w Javie. I nawet do dziś to robię jeśli trzeba.

po co sie wypowiadasz o jakichś dzieciakach nazwyjących skripty pluginami ? nie obchodzi mnie to czym się zajmujesz i co robisz, nie zamierzasz z niego korzystać więc się nie wypowiadaj.

Nie zmienia to faktu, że skrypty to przeżytek, który ma bardzo mało możliwości ;)

ważne że małe rzeczy można w nim robić.

nie podoba się ? nie ściągajcie, jest to tylko dla osób które chcą go użyć. Nie obchodzi mnie jakimi wy bogami jesteście w pluginach  B)

Opublikowano

Nie widzę żadnego problemu, że przyczepiacie się do skryptów.

Jeden woli to, drugi to. Nikt tego nie zmieni.

@dawid2a zezwalasz na edycję skryptu?

Opublikowano

Nie widzę żadnego problemu, że przyczepiacie się do skryptów.

Jeden woli to, drugi to. Nikt tego nie zmieni.

@dawid2a zezwalasz na edycję skryptu?

tak, zezwalam na wszystko, wstawiając skript nie ma tak na prawde po co zabraniać zmieniać właściciela itd, i tak każdy to zrobi ;P

Opublikowano

Temat nie służy do kłótni/dyskusji, co jest lepsze skript czy java, więc proszę więcej nie pisać tego typu postów.

Opublikowano

wow wow, ormin wow wow skrypty wow wow fajny skrypt

--------

Pierwszy raz widze taki skrypt, dobrze jest wykonany a łap plusa

1399298830-U815990.png

chcesz limit?

możesz dać, będe szpanował

@#e3uS $WAG

Opublikowano

wow wow, ormin wow wow skrypty wow wow fajny skrypt

--------

Pierwszy raz widze taki skrypt, dobrze jest wykonany a łap plusa

teraz uczę się pisać pluginy ;)

ref, niestety moderator usunął z nazwy [skript] i zastąpił to [DL]....

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Skript ukradziony z strony Skri*t.pl

_____________________________________________________________________________________________________________________

http://www.mpcforum.pl/topic/1300329-mcpadaambonet/
_____________________________________________________________________________________________________________________
Chcecie Survival + Gildie ? Jesli tak to napisz jaki,oraz co chciałbyś na nim zobaczyc  :)

• 3 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...