Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pyrkon 2014, czyli co sądzicie o imprezie i czy się na nią wybieracie

Fifolski

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam najznamienitsze grono MPC !

Impreza pod nazwą Pyrkon jest zapewne każdemu znana, dlatego pozwolę sobie ominąć nudne opisy, których zresztą nie jestem autorem (tak nawiasem jestem ciekaw czy nazwa nie ma przypadkiem jakiś powiązań ze słynną Poznańską "pyrą").

Jako osoba która dzięki chociażby iMetiowi siedzi po uszy w branży gier, postanowiłem wreszcie zaliczyć swój pierwszy większy zlot związany z taką tematyką. 

W tym momencie przechodzimy do sedna tematu, czyli co Wy myślicie o tym evencie. Może byliście już na Pyrkonie raz czy dwa i macie jakieś dobre rady dla takich "świeżaków" jak ja? Czy jest coś na co warto zwrócić uwagę np. przy pakowaniu, noclegach czy samym planowaniu zwierzania. Gdzie i co jadaliście, jak najlepiej dostać się na miejsce? Każda rada może być pomocna i powinna znacznie umilić na wyjazd.

Możemy też ustalić jakiś punkt zbiórki i przemieszczać się w grupie, na bank będzie raźniej osobom, które wybierają się tam solo.
Mam nadzieję, że możemy liczyć na pomoc Administracji forum (szczególnie przyda nam się dowodzący facebookiem, który pewnie też tam będzie :) ).

Na koniec nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć sobie i Wam dobrej zabawy.

Do zobaczenia !

f.png

Opublikowano

O samej imprezie słyszałam pochlebne opinie. Osobiście nie miałam okazji uczestniczyć, ale znajomi bywają co rok :) Jeśli chodzi o jakieś kwestie dot. samego miasta (komunikacja, food itp.), to służę informacją w miarę moich możliwości jako tubylca :P

#don't care

Opublikowano

Ciekawią nie kwestie sanitarne, kulinarne i piwne. Jak ceny ? Jak wygląda to wspólne nocowanie, czy można czuć się bezpiecznie.

f.png

Opublikowano

Ciekawią nie kwestie sanitarne, kulinarne i piwne. Jak ceny ? Jak wygląda to wspólne nocowanie, czy można czuć się bezpiecznie.

Czy mozna sie czuc bezpiecznie? Oczywiscie nikt tam nie przyjezdza zeby komus spuscic łomot aczkolwiek zdarzaja sie przypadki ale to tylko jesli ktos komus zalazl za skore na scenie yt. Kwestie sanitarne wiadomo taka impreza odbywa sie co roku i zawsze sie licza z tym ze moze sie cos stac. Co do cen to normalne na takich imprezach ze moga byc wygorowane. Bylem kilka razy i jestem zadowolony

GaimdKk.jpg

Opublikowano

koledzy idą, sam nie jestem do końca pewien czy iść czy nie.

Mieszkam w okolicy poznania jakieś 20 minut drogi od centrum.

Czy się wybiorę to nie wiem, jedyne czego się obawiam że gdy tam pojadę to będę się nudził

Tylko Lucyfer

Jestem Hujston

Opublikowano

W tym roku nie mam możliwość i bardzo żałuje, że nie pojadę. Ogólnie jest to bardzo dobra impreza, a po opiniach w internecie możecie sami się przekonać, że raz na rok warto się tam wybrać.

Opublikowano

Mnie to srednio obchodzi, ja pol kilometra od siebie mam niedoceniany przez Polske Falkon (Lublin=wiocha wg. telewizji, jak nas w wiadomosciach albo na pogodzie pokażą jest święto ~,~ ) ktory tez jest super impreza, odbywa sie w dwoch olbrzymich halach bylem tam jeszcze kiedy byl w budynku szkoly i bylo zajebiscie, w tym roku chce w koncu poksc tam i zobaczyc jak jest w tych targach :p

Mysle ze na Pyrkonie (ktory jest wiekszy!) panuje podobna atmosfera i warto sie tam wybrac :)

Cały czas trwa dyskusja na temat przewagi DJów nad funkcją shuffle w winampie ~Paulo Coelho

Opublikowano

Witam najznamienitsze grono MPC !

Impreza pod nazwą Pyrkon jest zapewne każdemu znana, dlatego pozwolę sobie ominąć nudne opisy, których zresztą nie jestem autorem (tak nawiasem jestem ciekaw czy nazwa nie ma przypadkiem jakiś powiązań ze słynną Poznańską "pyrą").

Jako osoba która dzięki chociażby iMetiowi siedzi po uszy w branży gier, postanowiłem wreszcie zaliczyć swój pierwszy większy zlot związany z taką tematyką. 

W tym momencie przechodzimy do sedna tematu, czyli co Wy myślicie o tym evencie. Może byliście już na Pyrkonie raz czy dwa i macie jakieś dobre rady dla takich "świeżaków" jak ja? Czy jest coś na co warto zwrócić uwagę np. przy pakowaniu, noclegach czy samym planowaniu zwierzania. Gdzie i co jadaliście, jak najlepiej dostać się na miejsce? Każda rada może być pomocna i powinna znacznie umilić na wyjazd.

Możemy też ustalić jakiś punkt zbiórki i przemieszczać się w grupie, na bank będzie raźniej osobom, które wybierają się tam solo.

Mam nadzieję, że możemy liczyć na pomoc Administracji forum (szczególnie przyda nam się dowodzący facebookiem, który pewnie też tam będzie :) ).

Na koniec nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć sobie i Wam dobrej zabawy.

Do zobaczenia !

Przy takiej odległości (~300 km) wolałbym wybrać się na PGA, choć do tego prawie rok. Na pyrkonie moim zdaniem, choć oprawa świetna, aczkolwiek rozrywki zbyt mało, by tyle w to inwestować :)

Opublikowano

Ja się zamierzam wybrać ze znajomymi ale nie wiem czy to wypali .... Tak nazwa Pyrkon ma powiązanie z poznańską  pyrą gdzieś o tym już czytałem

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...