Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Ramki do prezentacji #3

Phoenix.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemanko ;)

Przez ostatni czas forum nie działało, a jak się nudziłem spróbowałem zrobić coś fajnego.

Czy to mogę nazwać fajnym? Nie wiem, sami oceńcie czy Wam się to podoba ;)

Chcę, żeby wyglądało to nieco profesjonalniej (na moje możliwości :D), dlatego spróbowałem nieco oprawić ss ;)

Ramki prezentują się tak:

4qwtmrg8.png

DL:

http://www4.zippyshare.com/v/56611858/file.html

Skan:

https://www.virustotal.com/pl/file/bbe040a7043a0c6dba10da4d0af9b2161f97b48e594be5ab5f9949b333310343/analysis/1394574426/

Pozdrawiam,

PhoEnix9332!

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

Świetne, lecz nie wiem czy się sprawdzi. Gdy dużo będzie z tego korzystać ludzie mogą zacząć hejtować że z gotowca :P.

To już jest sprawa właściciela serwera, czy takowych grafik użyje.

Ja daje tylko propozycje - głównie dla leni :D

Specjalista
Opublikowano

Ramki bardzo ładne,choć robisz je sam czy masz jakąś pomoc dodatkową w postaci użytkownika "Wredna" czy może kogoś innego.

Bo w którymś twoim poście wyczytałem że zaczynasz z grafiką,a skoro dopiero zaczynasz i tak ładne prace robisz,i to Ci bardzo dobrze wychodzi.

Więc już sam nw :P

Pomogłeś,pomogę kiedy tylko brachu mogę!

graphic.png

Opublikowano

Ramki bardzo ładne,choć robisz je sam czy masz jakąś pomoc dodatkową w postaci użytkownika "Wredna" czy może kogoś innego.

Bo w którymś twoim poście wyczytałem że zaczynasz z grafiką,a skoro dopiero zaczynasz i tak ładne prace robisz,i to Ci bardzo dobrze wychodzi.

Więc już sam nw :P

Wredną czasem męczę, zapytam się o coś, proszę o jakieś opinie/wskazówki ;)

Tak to prace wykonuje sam.

Opublikowano

Wredną czasem męczę, zapytam się o coś, proszę o jakieś opinie/wskazówki ;)

Tak to prace wykonuje sam.

Oj tam, raz czy dwa mnie "pomęczyłeś", ale widzę, że w sumie masz smykałkę i nie potrzebujesz moich rad bo coraz lepiej Ci idzie.

ten diamencik to ikonka z pl'a?  :D

zapomniales plaskorzeźby do ramki  :mellow:

pomysl fajny, skilluj 

A po co do każdej ramki faza i płaskorzeźba? :P

Topic@ To co mi sie w samej ramce nie podoba, to ta dziwna "poświata", która można zauważyć na dole tej większej. Nie wiem, cy to jest cień, czy blask zewnętrzny, ewentualnie po prostu użyłeś złego brusha. Nie ciekawie to wygląda.

A tak poza tym, to oprawa wizualna do prezentacji dl :D Ten szaro-czarny ornament pattern ni jak ma się do tej ramki :P Gryzie się :P No, ale to tylko rada na przyszłość, nie mająca nic wspólnego z samym projektem dl.

Opublikowano

Oj tam, raz czy dwa mnie "pomęczyłeś", ale widzę, że w sumie masz smykałkę i nie potrzebujesz moich rad bo coraz lepiej Ci idzie.

A po co do każdej ramki faza i płaskorzeźba? :P

Topic@ To co mi sie w samej ramce nie podoba, to ta dziwna "poświata", która można zauważyć na dole tej większej. Nie wiem, cy to jest cień, czy blask zewnętrzny, ewentualnie po prostu użyłeś złego brusha. Nie ciekawie to wygląda.

A tak poza tym, to oprawa wizualna do prezentacji dl :D Ten szaro-czarny ornament pattern ni jak ma się do tej ramki :P Gryzie się :P No, ale to tylko rada na przyszłość, nie mająca nic wspólnego z samym projektem dl.

Cały czas coś kombinuje.

Nie tylko te ramki, ale i sygny czy obrazki (ale ich póki co wole nie pokazywać :D chyba, że faktycznie uda mi się coś na poziomie co najmniej dobrym ;) ), dlatego nie zdziw się, jak czasem zawale Ci skrzynkę :P. Lubię mieć wgląd okiem fachowca w to, czego próbuję się nauczyć ;). I za to Ci dziękuję ;)

Ta poświata to bodajże jakiś fractal (tak to się odmienia? :D).

Dzięki oczywiście za opinie.

W następnych moich pracach będę starał się nie popełniać tak oczywistych błędów ;).

ten diamencik to ikonka z pl'a?  :D

zapomniales plaskorzeźby do ramki  :mellow:

pomysl fajny, skilluj 

Tak, zapożyczyłem sobie ikonkę jakiegoś itema :D

Próbowałem użyć płaskorzeźby, ale nie wyglądało to za ciekawie, dlatego zostałem przy normalnej ramce.

Górny brush ma chyba efekt żłobienia :P

Opublikowano

No dość fajne,  popracuj nad tymi brushami i urozmaicaj style i nie używaj zawsze tego efektu "szkła" bo to nie wygląda czasem za dobrze przy każdym screenie, marna moda się na to zrobiła.

• 8 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...