Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kod

Picus00

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

witam, udało mi się zdobyć kod na skina lecz ten kod jest na serwer NA, może mi ktoś napisać formułke jaką trzeba wysłać do polskiego i angielskiego supportu żeby ten dodali mi skina i champa na EU ?

Opublikowano

Nie ładnie tak podpierdalać kod na serwer na którym się nie gra :) Powodzenia z wymianą kodu skoro allienware wytłuściło:

" Please note that you will only be able to claim one key. So, make sure that you claim a key for the right server based on the schedule. "

mqdefault.jpg

Opublikowano

Tez miałem kliknąć ale pomyślałem ze nie wymienia tak jak leesina bo costam pisze. Zrób nowe konta ew. Na innym IP i no problemo masta.

Opublikowano

kuźwa nie mówcie, że się nie da bo kiedyś chyba w październiku jak by lee sin to ludzie wklejali nawet ssy ze support zamienił im kod, ja bynajmniej spróbuję. Także jakbyście mogli to proszę o te formułke

Opublikowano

A czytales co napisałem? Nie trzeba było żadnych formulek, chyba pisać po polsku umiesz. Strugaj idioye ze nie znacznie angielskiego i myslales ze to kod na eu i niechcący wzieles.

@Edit

Kurwa warn na offtop chyba cie kleas pojebalo. Zobacz kurwa co szymico napisał to powinien być warn za spam i offtop.

Opublikowano

Support Ci nie zamieni kodu :P

Nie wiesz to nie pisz -_-

@Topic

Podczas rozdawania Lee Sina za skórką kolega także zgarnął na NA, napisał do supportu Polskiego czy mu zamienią, odpisali że tak, ale musi podać kod (ss), a oni sprawdzą czy nie został wykorzystany itd. Po dwóch dniach czekania dostał na konto skina z postacią :)

Napisz w języku polskim prośbę o zamianę to wystarczy.

Opublikowano

Ja mam kod na EU, ale juz posiadam ową skórkę. Pisz, chętnie się zamienie :)

Jeżeli nie potrafisz wykorzystać
każdej danej Ci chwili,
to nie zasługujesz na ani jedną
dodatkową sekundę.

Opublikowano

Skin możesz zawsze sprzedać na e-bayu.

185101413585933840951.png

Lecze raki w soloq <3

Opublikowano

może mi ktoś napisać bo angielsku żeby dodali mi tego skina i czampa na eune? W razie gdyby polaki nie chcieli dodac

Opublikowano

Mi wymienili w angielskim supporcie.

może mi ktoś napisać bo angielsku żeby dodali mi tego skina i czampa na eune? W razie gdyby polaki nie chcieli dodac

Angielskiego w szkole nie masz? To zacznij edukację.

Lubię to!

A teraz mały kącik humoru

:) Zapraszam :

yxdpso.jpg

rrwe.jpg

Opublikowano

Jestes niedorozwiniety czy niewidomy?

@top

dam max like za te formulke po angielsku

ps; w polskim nie chcieli zamienic

Opublikowano

Jestes niedorozwiniety czy niewidomy?

@top

dam max like za te formulke po angielsku

ps; w polskim nie chcieli zamienic

Swap
my code running on the NA code into the EU. It is about the form and a new skin to Varus. Confirm this skin: 
(attaching photo) 

I like the whore you do not do this shit out you Gong.

translate guugle nie boli

f1a327ea2f.png

Opublikowano

@up, i nie zostań zrozumiany przez support.... myślisz że google tłumacz dobrze ci to przetłumaczył? Już na początku nie mogłem zrozumieć sensu zdania. 

Opublikowano

Support nie wymienia kodów. Jeśli chodzi o lee sina to było wtedy nie porozumienie i tylko połowa osób dała rade wymienić kody, po kilku dniach już nie wymieniali.

jak angielski mi nie doda to zrezygnuje

Opublikowano

Imo nie zmienią, pisali już gdzieś formułkę w sprawie lee sina, że to pomyłka była. Po drugie cebulaku nie bierz kodów na nie swój serwer, wtedy się dziwić że nikt nie lubi polaczkow.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...