Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Pytanie] Zagralibyście na takim serwerze?

1. 1. Zagrasz?

• Tak
      0
    • Raczej tak
      0
    • Nie wiem
      0
    • Raczej nie
      0
    • Nie (napisz powód w komentarzu)
      0

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Na serwerze znajdowałoby się od 3 do 6 modyfikacji, oraz wiele ciekawych plugin'ów oraz skryptów. Głównym tematem byłby mod na pokemony (pixelmon), oraz wprowadzający questy (custom npc). Na serwerze byłoby kilka miast, w których znajdowałyby się tzw. sale do walk pokemonów (każda posiadałaby swojego lidera). W wolnej chwili gracze mogliby wykonywać questy, szkolić pokemony oraz łapać pokemony. Prawdopodobnie znalazłaby się tam również modyfikacja na rowery (pokecycles), które gracze mogliby kupić i podróżować nimi po świecie. Byłaby możliwość zakładania klanów (do walk kilkuosobowych na przeznaczonych do tego arenach).

Sloty 20-40 (lub więcej)

Co o tym myślicie?

Opublikowano

Każdy nowy tryb jest o wiele lepszy niż 500 pojawiających się SV :)

Ludzie idą na łatwizne a potem dziwią się że nie mają graczy

A co do ciebie, gdybyś zrobił serwer na prawdę fajny a ponadto załatwiłbyś dobrą reklamę, masz duże szanse;)

Ponieważ, gdy będzie mało gracyz to rozgrywka nie ma sensu ;x

Opublikowano

Kiedy otwarcie? Z craftbest.pl rezygnujesz?

Niestety nie wiem kiedy otwarcie. Chciałbym jak najlepiej to zrobić + trzeba załatwić serwer.

Z CraftBest'a nie zamierzam rezygnować (po coś w końcu tą rekrutację chciałem przejść).

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...