Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Champ] Aby się nie znudził

avoi123

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Le blanc. Zajebista postać. Nafeedowana jest OP, bez feeda raczej nic nie zrobi. Zadaje ogromny dmg w krótkim czasie. Może fajnie oszukiwać przeciwników swoim klonem. 

Inni CI polecą gragasa, ale na 90% go znerfią. Przecież jego Q zadaje przesadzony dmg, przynajmniej mam takie odczucie. Co do le blanc to warto jeszcze wspomnieć, że to nie jest łatwa postać

1373637009-U477327.png

Opublikowano

Inni CI polecą gragasa, ale na 90% go znerfią. Przecież jego Q zadaje przesadzony dmg, przynajmniej mam takie odczucie. Co do le blanc to warto jeszcze wspomnieć, że to nie jest łatwa postać

Ledwo mu forum otworzyli, a ten już o nerfach. Człowieku, przestań - on napisał że chce postać która mu się nie znudzi a nie taka która zniszczy każdą grę.

Bierz Gragasa, zakochasz się od razu.

Don't touch me, bitch I'm famous

Opublikowano

Moja ukochana akali mid, top, jungle to na początku średnio z gankami ale na 6 zajebiste ganki się robi, osobiście umiem nią nawet na bocie ( w ostateczności ) zagrać :) 

Opublikowano

Kayle jak kolega wyżej wymienił. Świetna frajda z gry jak przeciwnicy na midzie dostają z ognia po 1/4 HP :P 5hitów z basica i Q. 90% kill na midzie. Lub pantheon, którego też wymienił kolega wyżej. Ganki ma świetne, a najlepsze na bocie :P Gdy przeciwny team ostro puschuje pod twoją wieże zamykasz ich z tyłu ultem i DOUBLE KILL :P

Opublikowano

Alistar, dziwny wybór ale mi się jak na razie mi się nie znudził, jego koszta many powodują że skupiasz także uwagę na to ile many aktualnie masz by zrobić combo, poza tym byczek pasuje wszędzie, Tanky Support, Jungle, Top i ostatnio też Mid.

Dodatkowo bardzo fajnie wygląda animacja biegu na pasywie ;3

Opublikowano

Polecam akali,możesz nią iść top/mid (są zwolennicy jungle akali).Wystarczy złożyć hextech gunblade i śmiało możesz 1v1 z każdym.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...