Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Telefon Sony Xperia L, T , M

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, planuję zakupić telefon do 900zł.
W moje oko wpadły telefony firmy Sony Xperia, a najbardziej Sony Xperia L,M oraz T
Tak naprawde, to w T spodobał mi się tylko aparat 13mp ^_^ Design jest taki sobie i nie podoba mi się.

L jest wyśmienity, szkoda tylko że słabszy aparat ale to nic, kieruje pytanie do Was, który wybrać?

P.S Jeżeli ktoś z administracji to czyta, to prosze o kontakt, mam kontakt z osobą znającą ni jakiego "Rebekke123", czy też Marcina, który może go sprzedać. Pozdrawiam

420101414077782925230.png

Nie zrozumiales mojej decyzji? Potrzebujesz pomocy? Napisz do mnie! :)

Opublikowano

Miałem Xperię L. Wyboru wielkiego nie miałem, gdyż akurat ten model brałem na abonament. I powiem, że to jest kawał dobrego telefonu. W GTA III na medium chodziło bardzo płynnie (przy wyłączonym cieniu, resolution na 50 procent). Nie wiem, jak z resztą z serii GTA, ale podejrzewam, że będzie identycznie.

Zadyszek nie miał, chodził idealnie. Porównując z Note 3 nie odstawał, aż tak w tyle. Uruchamianie aplikacji jest wręcz natychmiastowe - miałem jedynie zastrzeżenia do ładowania się stron internetowych i włączania "cięższych" gier. W AnTuTu miałem 13,105. Reszty benchmarków nie robiłem.

Aparat faktycznie jest kiepski, lecz osobiście z niego nie korzystam. Ekran niestety nie jest zbyt dobry - słabe odwzorowanie barw. Z wykonaniem jest podobnie, lecz porównując z M i T nie jest najgorsze. Osobiście myślałbym nad T, albo L. Jeżeli jak masz jakieś pytania dotyczące SXL - wal śmiało

17052109001382846035.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...