Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA World błędy

kysy21

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema , rozumiem że to beta , ale wtf ? tyle błędów ? 

Pyt 1. Nie wiem czy to błąd fify world , ale menu mi ścina , karty tak samo jak wybieram to nie płynnie tylko tak jakby zwolnione trochę , ale to mniejszy problem . A FIFA 14 demo działa płynnie .

Pyt 2. Nie wygląda na najgorszy błąd ale mnie wkurza ... Niestety nie słyszałem żeby ktoś miał ten błąd i nwm czy tylko ja , ale czemu jak włącze fife world to jest ok , ale jak włącze mecz to gdzieś w połowie meczu w przerwie tracę kursor myszki i go nie widzę , działa ale go nie widać i muszę na fuksa trafiać i po każdym meczu wyłączać i włączać grę ... 

Pyt 3. Czemu ciągle odłącza ? ... Zagrałem chyba tylko 3 mecze do końca , ale jak patrzę na innych staty to jak mają np. 6 wygranych 1 remis i 6 wygranych [ to przykład jednego kolesia ] , a ja mam przez te rozłączenia 20 wygranych 1 remis i 8 porażek , czy to bug czy tak naprawdę mam a innym dodaje remisy lub przegrane ? zawsze po '' utracono połączenie z przeciwnikiem '' wyskakuje że mecz zremisowany a dodaje wygrane ... Jak zagrałem z kolesiem który miał 0-0-0 a nagle zaraz znowu z nim gram i ma 0-1-0 ... 

PS. nie mam pada a z myszką się grać nie da więc gram z programem VJOJ i nie wiem czy to może w którymś problemie przeszkadzać

Opublikowano

Aczkolwiek darmowa... i więcej dzieci..trainerow...botow.. i innego syfu.

A co do tematu, to "To są zalety darmowej gry"

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Jakiś world? To również gra piłkarska wydana od EA Games,jest ona praktycznie taka sama jak fifa 14 aczkolwiek darmowa..

Nie posiada trybu kariery i sezonów współpracy.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...