Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

iMetin2 - wirus?!

Gość Polandqwe

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam. Czytałem sobie różne tematy zwiazane z privami, i natknąłem się na post, gdzie osoba mówiła, że imetin ma jakiegoś tam wirusa...

Czy to prawda?

Opublikowano

Ten klient jest czysty, tyle że mocno zabezpieczony i może wykrywać niektóre (niegroźne) wirusy. Sam gram tam ponad 2 lata i nic nie mam.

Opublikowano

Na serwerze Imetin gra bardzo dużo osób, więc gdyby w ich cliencie naprawdę były virusy to byłoby o tym głośno. A to, że parę osób coś tam napisze to jeszcze nic nie znaczy :)

Opublikowano

Logiczne chyba jak gra tyle osób to raczej jest wszystko w porządku a to jest zwykła plotka, która ma zniechęcać innych do gry .

837371446280124127260.png
Opublikowano

Każdy klient ma w sobie zapakowanego jakiegoś wirusa.

Nie są one groźne. Team iMetin jest profesjonalny, mają rzesze fanów. Raczej nigdy nie wcisną Wam wirusów ;-)

Nie raczej, tylko na pewno.

Serwer nie ma wirusów, klient też nie.

Jak up pisali, pewnie ma syf na kompie :)

Opublikowano

Każdy klient ma w sobie zapakowanego jakiegoś wirusa.

Nie są one groźne. Team iMetin jest profesjonalny, mają rzesze fanów. Raczej nigdy nie wcisną Wam wirusów ;-)

Abstrachując, niegroźny wirus, to taki oksymoron raczej :)

Są to false-positive jako wypadkowe np. Od pakowania, które wirusy traktują jako zło.

Opublikowano

To nie wirusy tylko po prostu poliki zapakowane w exe co bardzo chu*** anty wirusy wykrywają za wirus !! 

Radzę zmienić anty wirusa, albo jechać bez !

Battlefield Heroes pod inną nazwą całkowicie odświeżone ! Już Niebawem 

rglinepolska3.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...