Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz
  • 0

Problem zainstalowanie / formatowaniem Laptopa

GeenSuiker

Pytanie

Opublikowano

A wiec praktycznie jak w temacie ale chce dokladnie powiedziec o problemie

mialem bardzo zasyfialego laptopa wiec chcialem zrobic formata wiec wkladam ta plytke itd jest gites ale kiedy sie formatuje a dokladniej przy samym poczatku wyskakuje ze nie mozna odnalesc pliku x812357578  <- sa liczby ale nie te 

w weekend probowalem viste zaistalowac to samo wiec jak to naprawic

sorki za orto i za nie ogar w pisaniu ale nie wiem jak to napisac a co do orto to áßðæé®ü®úþ mysle ze to mowi za siebie

xih3gEBG.png

6 odpowiedzi na to pytanie

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

jezyka nie moge gdy odpalam lapka to pisze po angielsku ze nie mozna znalesc BIOS ale jest ... 

a gdy wkladam plytke to mam system instalacji windowsa i jak zaczynia sie na 2 juz to wyskakuje ze nie mozna znalesc pliku x08itd i ze nie mozna rozwiacac problemu probowalem na 7 xp a teraz na viscie i ni ch*ja nie wiem co mam robic lapek z 2008 specyfikacji nie pamietam 

kumpel polecal zebym usunal zbedne partycje i to zrobilem ale nadal nic ...

xih3gEBG.png

Opublikowano

w czym ??  jeśli łaskawie poinformujesz nas w końcu jaki to za błąd to może dostaniesz odpowiedź

z opisu wynika że pewnie błąd 0x80070570

- nie nagrałeś jak należy płytki bo raczej nie masz oryginalnej instalki , nagrywa się w TaO przy najmniejszej prędkości 2-4, czasem nawet 4 to już jest za duża prędkość

- masz uszkodzoną pamięć

- uszkodzony kontroler pamięci

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

plytka oryginalna po przy kupnie laptopa byla i uzylem tez plytki od visty tez oryginal no i xp od kumpla ale o to mniejsza 

no to jest ten blad 

ze niby jak pamiec jest uszkodzona bo nie rozumiem

sorki ze tak to pisze ale laikiem jestem w tym

xih3gEBG.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...