Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jaka postać?

Wojtas7185

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siema znowu zawracam gitare wiec przepraszam najmocniej mam na koncie 31200 funds nie wiem co z nia zrobic mam juz snajpera 9 poziom ma m95 bez tego celownika ktory sie losuje mam tez vss deagle ogolnie caly pakiet z deaglem , szturmowiec z pakietem an abakan i m145 ,nemesis xm8 , famas , m16 , stg77aug, scar-l , nie wiem czy kupic l85a2 lub a-91 lub na snajpera jng i losowac celownik lub kupic pole i zrobic mechanika i na nim kupic mtar-21/ g53 poradzicie ?

Opublikowano

Nie kupuj l85 lub a91 bez poziomu.

Radzę ci kupić pakiet Jtiger, sokole oko i losować pustynny(trafiłem za 1 razem)

Opublikowano

A ja ci radze zrób sobie mechanika i graj mechanikiem łatwo i szybko wbijesz lvl. I kup sobie pakiet sokole oko i masz konto pro

Opublikowano

mp5 mam chodzi mi o bronie typu mtar z tym wiaze sie koszt rozbudowy i zrobienie mechanika jng musze losowac celownik lub a 91 tylko kupic bo m145 mam i nemesis tez

Opublikowano

Mechanik nie. G53/Mtar to koszty, a nie starzy ci na wiele pakietów.

Snajper? Jeśli grasz na high, tak, jeśli nie, będzie trudniej.

Ogólnie zostaw te fundsy.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...