Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

SKYWORLD [Skyblock] [1.7.2] ||HIDE 'N SEEK|| Autorskie Skrypty ||PRZENOSNY SKLEP W GUI!|| **

Snazzlie.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

GŁUPIA REKLAMA :C

b3TPMlr.png

IP: mc.wrotagier.eu

Sloty: 30 (Jak dopelnimy do 20 będzie i 40)

Typ: Skyblock

Zapraszamy cię na serwer ! :) Miła atmosfera, lecz nie odrażaj się małą ilością graczy, nasz serwer jest od teraz cały czas reklamowany więc nie będzie tak cały czas, jak wiecie Każdy serwer jest trudno zareklamować :c

4qqTtbV.png

A więc może zacznijmy od tego ?! ;)

Więc co możesz u nas spotkać ?

UNIKALNY WYGLĄD WYSPY

yipBweq.png

Pod wyspą znajdziesz również surowce :)

Menu serwera w GUI pod komendą /menu

IBli6Xd.png

IKIXgyU.png

Posiadamy autorskie skrypty ! M.in, Na 

InfoBota, 

Broadcast dla YouTubera, 

Skrócone komendy od /IS,

Zmieniona wiadomość po wejściu na serwer

LuoJY2A.png

Wlasciciel - Fumon437

Technik - TheParrotCraft

Mod - Poszukiwany

Mod - Poszukiwany

Mod - Poszukiwany

Szukamy porządnych modów, którzy chcą pomóc serwerowi, którzy nie chcą się bawić tylko Komendami.

Wzór:

Imię:

Wiek +14:

​Znajomość komend typu /tempmute itp:

Coś o sobie:

Podania prosimy pisać w tym temacie !

Cya ! Do zobaczenia na serwerze !

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Serwer naprawdę ogarnięty, ładna prezka, piękne wyspy i fajny pomysł na sklep. Graczy nie powinno zabraknąć :)

Imię: Mateusz
Nick: HejterskiPL
​Znajomość komend: Wzorowa, mam duże doświadczenie z serwerami, nawet na wyższych rangach.
Coś o sobie: Witam! Jestem Mateusz i jestem fanem i zagorzałym graczem Minecraft'a, gram w niego od wielu lat, a dokładniej od Alphy. Moja przygoda z serwerami zaczęła się za czasów Bety, a pierwsze stanowisko w ekipie miałem w wersji beta 1.6.6. Ogarniam komendy, piszę własne skrypty i dbam o to co piszę. Jestem osobą godną zaufania, z dużym doświadczeniem zarówno z grą jak i z serwerami. Na SkyBlockach gram bardzo dużo więc znam się na tym trybie. Pozdrawiam, HejterskiPL :)

Opublikowano

Dzięki za miłe komentarze i podania :) Własnie rozpatrzam podanie Hejterskiego, jest jeszcze sprawa jedna do ciebie.

Masz TS albo Skype ? Bo wolałbym mieć kontakt z moim Teamem :)

1387475061-U885056.png

Z wami od 23 Marca 2013  <3 

Opublikowano

Nick: TheMattPL

Znajomość komend: 9/10.
Coś o sobie: Witam, gram od Początku bety , miałem własne serwery , jestem Godny zaufania , 

mam:

t3

skype (mrkedzio)

Opublikowano

Serwer naprawdę ogarnięty, ładna prezka, piękne wyspy i fajny pomysł na sklep. Graczy nie powinno zabraknąć :)

Nick: HejterskiPL

​Znajomość komend: Wzorowa, mam duże doświadczenie z serwerami, nawet na wyższych rangach.

Coś o sobie: Witam! Jestem Mateusz i jestem fanem i zagorzałym graczem Minecraft'a, gram w niego od wielu lat, a dokładniej od Alphy. Moja przygoda z serwerami zaczęła się za czasów Bety, a pierwsze stanowisko w ekipie miałem w wersji beta 1.6.6. Ogarniam komendy, piszę własne skrypty i dbam o to co piszę. Jestem osobą godną zaufania, z dużym doświadczeniem zarówno z grą jak i z serwerami. Na SkyBlockach gram bardzo dużo więc znam się na tym trybie. Pozdrawiam, HejterskiPL :)

Dobre podanie :D Zapraszamy na serwer  ;)

~ Parrot

Opublikowano

Nick: TheMattPL

Znajomość komend: 9/10.

Coś o sobie: Witam, gram od Początku bety , miałem własne serwery , jestem Godny zaufania , 

mam:

t3

skype (mrkedzio)

Napisz coś jeszcze

Opublikowano

Imię: Aleksander

Wiek +14: 14 lat 

​Znajomość komend typu /tempmute itp: Znam dużo komend takich jak (Tempban/kick/tempmute)

Coś o sobie: Mieszkam na śląsku, znam angielski, władam poprawnie polszczyzną, jestem opanowany, nie będę bawił się komendami, mam TS/Skype, jestem otwartą osobą, umiem śmiać się z siebie, mam własny kanał na YouTube

http://www.youtube.com/user/XxTheOlekPLxX

76561198169567059.png

Opublikowano

Imię:Pawel

Wiek +14:21

​Znajomość komend typu /tempmute itp:3/4 komend powinienem znać. Ostatnio adminem byłem na swoim serwerze, który był ponad rok temu(serwer techniczny). Jeżeli nie dodali więcej komend od tego czasu to nie powinienem mieć problemu :)

Coś o sobie:Nazywa się Paweł. Od ponad 5lat mieszkam we Francji. Jestem na ostatnim roku liceum(tak, liceum u mnie ma 4lata). W wolnych chwilach lubię sobie poszpilać w różne gry. Kiedyś bawiłem się w pluginach/skryptach :P

1384358313-U695412.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...