Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Rozstrzygnięte]Sugestia Royal Quest

Sancte

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Chcę prosić o dział testowy jakim będzie "Royal Quest" jest to "cukierkowa" gra 3D MMORPG, nie dawno mogliśmy grać na zamkniętej beta teście gry, lecz teraz już jest oficialna i sprawna.

Ktoś chce się zapoznać z grą? Oficialna polska strona:

http://royalquest.pl/o-grze/9a4111?gclid=COziibX0ir0CFWjpwgodszEAzw

Znam się bardzo dobrze na grze, mógłbym ten dział zacząć rozwijać ;)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Jasne że można, gra się rozwija w zaskakującym tempie, poza tym z dnia na dzień coraz więcej graczy :)

logo8.png

Niedługo...

Opublikowano

Skoro ledwo beta się skończyła, ja bym poczekał i zobaczył, jak gra się rozwinie.

Póki co nie/neutral.

Dłuższej grafiki się nie dało?

Admin Cienia
Opublikowano

Lepiej zaczekać do momentu, gdy gra się rozwinie, na dzień dzisiejszy jestem na nie.

1294477714-U1.png

Opublikowano

Ta gra jest na rynku od kilku lat, więc nie jestem pewny ile czasu może się rozwijać według Twojej opinii.

Tak.

Opublikowano

Lepiej zaczekać do momentu, gdy gra się rozwinie, na dzień dzisiejszy jestem na nie.

Opublikowano

Oczywiście na tak, gra mi przypadła do gustu, poza tym tak jak pisano rozwija się bardzo szybko, mimo dość przesadzonego is'u da się normalnie grać :)

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

"Tematy dot. powstawania działów do gier powinny mieć zamieszone informacje czy dana gra posiada cheaty, bugi oraz czy dana osoba je posiada.

W tematach gdzie zamieszczona jest ankieta, zatwierdzając odpowiedz TAK lub NIE należy podać uzasadnienie w poście dlaczego taki wybór dokonałeś.

Każda ankieta z TAK/NIE powinna mieć 3 opcje NIE MAM ZDANIA lub inną odpowiedź z danej perspektywy.

KAŻDY temat z prośbą o dział powinien posiadać ankietę."

Dostosuj ten temat do regulaminu, bo nie zostanie rozpatrzony.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...