Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Sposób na dropnięcie wierzchowca.

Maroks

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, możecie mi powiedzieć jak mam dropnąć wierzchowca, gdzie i na jakim lvlu? Oczywiście posiadam rękawiczki z red lasu. Pomóżcie mi bo już jeżdże 4 dni, a brak wierzchowca- brak sensu grania....

Opublikowano

Czesc, polecam Ci pustynie ( metki cienia oraz twardości ) i sohan metki 55, na te 2 godziny grania na pewno coś powinno Ci dropnąć. 

Opublikowano

Przecież na mniejszym lvlu też może . Na 45lvlu (metin) widziałem ze szybko dropi :)

Idź na BO albo pod świątynie Hwang i logaj po CH :)

Opublikowano

Na jakim lvl? Nie ma znaczenia, drop jest wszędzie.

Słyszałem natomiast, że lepiej leci na metkach z większym poziomem.

Osobiście polecam M2 (35 lvl), Pustynia/Orki (40-50 lvl), Sohan (55-70 lvl), Piekło (70-75 lvl).

727881401622271220780.jpeg
  • 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Ponawiam pytanie, znów pare dni nie mogę dropnąć wierzcha, mam do dyspozycji lvle: 35, 20, 75, z czym 35 ma bardzo słabe eq więc na metki nie pojedzie ew. best kapitany+ z rękawiczką zabijać czy bez jak chce świadectwo?

Opublikowano

zrób sobie najlepiej nowego dropka z 15lvlem i bij metki 5,10,15,20,25lvl oczywiście z rękawicą powinieneś szybko wydropic ja bez rękawicy droplem wilka Odrazu z pierwszego metina bitwy :D tylko żeby z niego bić musisz mieć +35lvl i bojowca

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...