Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Riot nie banuje za BoLa, potwierdzone info.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Gracze na BoLu to ścierwa, tyle w temacie.

Nie prowokuj flamewaru, mam nadzieję że dostaniesz bana za swoje słowa gdyż obrażasz większą część community tego forum a jak widać jest to forum o hackach, skoro się nie podoba to zmień je. 

Nidzgor_eune_134_1_nozg.png

Opublikowano

Nie prowokuj flamewaru, mam nadzieję że dostaniesz bana za swoje słowa gdyż obrażasz większą część community tego forum a jak widać jest to forum o hackach, skoro się nie podoba to zmień je. 

Hah, bana za słowa, Ty widziałeś smoka :D

Większą część community tego forum? Oszalałeś, większość community tego forum właśnie TĘPI Bola(Selex1337 <3)...., i tak jest to forum o hackach, ale co z tego może wyrazić przecież wyrazić swoje zdanie ^.-.

Btw.

ĆABEJ Bolowców, Unskilów :P

Btw.

Czekam na warna ;)

@@

Szybciej niż ostatnim razem, jestem z Was dumny moderatorzy (5pkt = 33pkt lecimy po 50 i zbijamy ^.^)  :D :D :D

@ Down

Ziomek masz dostęp do moich badań, że twierdzisz, iż jestem psychiczny? Nie. Więc to po pierwsze, po drugie swoje zdanie moge wyrażać jak chce, a po drugie trzecie mogę "hejtować" kogo chcę i gdzie chcę, proste, łapiesz?

graphic.png

Opublikowano

Hah, bana za słowa, Ty widziałeś smoka :D

Większą część community tego forum? Oszalałeś, większość community tego forum właśnie TĘPI Bola(Selex1337 <3)...., i tak jest to forum o hackach, ale co z tego może wyrazić przecież wyrazić swoje zdanie ^.-.

Btw.

ĆABEJ Bolowców, Unskilów :P

Btw.

Czekam na warna ;)

Swoje zdanie można wyrażać w sposób kulturalny nie łamiąc regulaminu, w sumie to osoby które piszą takie bzdety jak wy chyba na prawdę mają jakiś większy problem z psychiką, hejtuj cziterów na forum o czitach, fuck logic. 

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że zagrałeś 1 mecz na bolu i nie dostałeś bana wiec mowisz, ze nie banuja, tak? Licze, że zaimplementuja jakiegos antycheata w clijencie lola i wpierdolą wam wszystkim permy, wtedy będzie dopiero płacz...

Opublikowano

Czyli mam rozumieć, że zagrałeś 1 mecz na bolu i nie dostałeś bana wiec mowisz, ze nie banuja, tak? Licze, że zaimplementuja jakiegos antycheata w clijencie lola i wpierdolą wam wszystkim permy, wtedy będzie dopiero płacz...

Riot pisał to na chacie : ) Powiem więcej, na BoLu gram od początku sezonu 2, mamy sezon 4 nie dostałem nawet ostrzeżenia, nawet jak zrobią anty cheata, myślisz że nie będzie bypassa? Otóż będzie i to po kilku godzinach.

Opublikowano

Grać z rioterem - Fejm jak chuj :O

Jakby co to od razu piszę, że słowo "Riot" jest zarejestrowane tylko dla rioterów, biedne polaczki już nie mogą płakać że to fejk konto :C

@down: Tak, wiem ;p 

Opublikowano

Grać z rioterem - Fejm jak chuj :O

Jakby co to od razu piszę, że słowo "Riot" jest zarejestrowane tylko dla rioterów, biedne polaczki już nie mogą płakać że to fejk konto :C

Fejm? Tematu nie założyłem żeby się chwalić grą z Rioterem gdyż każdy może z nimi zagrać wchodząc na pokój w grze pod nazwą PlayWithRiot

Opublikowano

Mysle ze jak tak bolowcy beda grac z Riotersami to w koncu zaczna ich banowac :D

Zakupisz kilka RP'ków, a oni zapominają o twoim BoL'u. ;)

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

jo ja mam diamond 1 na bolu a wy spinacie nadal dupe na ten temat :)

zazdro ciśnie wam w *** pewnie nie?

do tego 6 smurfow na euw się robi, za 1 - 60-70zl czyli jak zrobie 5 to bedzie 300zł ;)

f1a327ea2f.png

Opublikowano

Ja już wole być w brązie i grać bez wspomagaczy niż być taką lamą i na botach grać, przeważnie najwięcej bolowców ma maksymalnie 13 lat

Opublikowano

Ja już wole być w brązie i grać bez wspomagaczy niż być taką lamą i na botach grać, przeważnie najwięcej bolowców ma maksymalnie 13 lat

bronze = choroba umysłowa, udaj się do lekarza, może nie jest za późno.

Opublikowano

GZ NIDZGOR JESTEM TWOIM FANEM !!!@!@!@!@!@!@!

Pogramy razem normala ?!?!?

18706.png

12012395664c93b46ec7f29.jpg

Jeśli pomogłem, daj "+" ;D

Opublikowano

Tobie i BoL i by nie pomógł wyjść z brązu.

Trzeba posiadać jedną rzecz Brain.lua

Podobno ten Burn streamuje wyślij mi ktoś linka na PW, grał z exploitem na nich ?

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...