Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Diablo 2 - mod jaki chcesz.

bowwow99

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano (edytowane)

Edit: Cześć! Jeżeli chcesz mieć swój, ORYGINALNY mod do diablo2, lub film skontaktuj się z:

email: [email protected]
gg: 4432248

Jest to mój kolega, który zajmuje się moddingiem professionalnie. Wykona On, każdy pomysł jaki masz w głowie, aby ciekawiej Ci sie grało.

- nowe ubery

- dalsza możliwość gry po zabiciu baala (jakiś nowy boss itd)

- zmiana skilli

- nowe przedmioty

- wprowazenie ksiąg umiejętności

- nowe słowa runiczne

- szybszy exp

Wszystko co byś chciał!

Napisz do BishoY`a, powiedz że jesteś od Bowwow99`a, a na pewno jakiś bonusik się trafi.

Pozdrawiam.

Edytowane przez bowwow99
Opublikowano

Randomowe npc na mapkach sprzedający mikstury, strzały, bełty i naprawiający rzeczy, ale jakiś nowy wygląd tego npc nikt z "miast".

1395260643-U652798.jpg

554731419262342652798.jpeg
Opublikowano (edytowane)

Jeżeli są jakieś pomysły (konkretne pomysly a nie tylko npc) to piszcie. Mogą być nowe unikalne mapy, jakies boss runy, wiekszy lvl, czy reset skili i statow, czy zmiany skili tak ze czarka moze przywołać niedzwiedzia itp. Jak macie jakies propozycje piszcie na pw.

edit: to moze byc Twój osobisty mod! unikalny, specjalny na Twoje życzenie

Edytowane przez bowwow99
Opublikowano

Ja bym chciał nową mapke taką piekielną np. i nowego bossa albo coś w tym stylu że 2 bossów naraz, bo zazwyczaj w D2 są słabe bossy więc chciałbym żeby byly wyzwaniem, Bardziej random tzn że jakiś mini boss czy cos w tym stylu moze na srodku mapki Ci wyskoczyc np przy kliknięciu  w kapliczke;) Można pomyslec bo sporo pomysłow mam nawet; P

Opublikowano

Jesli macie jakiej fajne pomysly to na pw mi napiscie. Jak bedzie chodzilo o jedna zmiane to podziekuje. Chodzi o jakąś konkretna zmiane w grze, tak jak up napisal.

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

mapka pvp 

Żyj dla siebie, nie patrz na innych co o Tobie mówią :) 

oj12ja.jpg

• 2 miesiące temu...
Opublikowano

Fajnie by było gdybyś zrobił mod w którym możnaby zagrać Tyraelem..z nowym miastem, "Niebiosa" no i nowymi questami, mapkami, eq i randomowymi npc.

*_* Who said that? *_*

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Jakbyś mógł to zrób moda na nowe Domki a w nich zakonnicy co prowadzą cię do nowego zadania.Chodzi mi głównie jak ten poziom krowi tylko że nie krowy lecz zakonnicy i dają ci wskazówki mogłbyś dać z 3nowe zadania ;-).

• 1 miesiąc temu...