Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

BeauteCraft *Survival.Gildie*

ziomzsierpc11

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpg BeauteCraft

Info.png

strzalka.gifTYP: Survival.Gildie!

strzalka.gifSloty: 60

strzalka.gifIP: 185.36.169.67:25901

strzalka.gifPotwory: Tak

strzalka.gifZwierzęta: Tak

strzalka.gifPvP: Tak

strzalka.gifPremium: Nie

strzalka.gifNether: Tak

strzalka.gifBialaLista: Nie

Admin.png

Wlasciciel Szpejna HeadAdmin Calleman

pluginy.png

Pare Autorskich nie które z bukkit.dev ale skonfigurowane poprawnie.

InfoDOt.png

Szukamy Budowniczych ktorzy posiadaja umiejetnosci budownicze i beda budowac na obydwoch serwerach! PISAC! Posiadamy 2 serwery Hardcore i Survival.Gildie
Opublikowano

Serwery nie maja nawet spawnów,

Szpejna znany gość który buduje serwery i potem rozwala serwery, serwery nie działają dłużej niż miesiąc. Serwery  nie dopracowane pluginy można sprawdzić komendą /? i help, używa zbugowanych pluginów.

NIE POLECAM SERWERÓW JEGO. 

OCENA SERWERÓW TO 1/100

Opublikowano

Wejdzcie na jego serwer a na mój i porównajcie ? ty Nawet kolego nie masz autorskich skryptów i nazywasz siebie? Technikiem Wlascicielem jedynie czym jestes to 0 który potrafi sciagac pluginy z bukkit i dev i je tylko wgrywac!

Mówi to człowiek na którego serwerze byłem Technikiem Budowniczym? i HeadAdminem który mnie o wszystko prosił? I co ukradłes mi mape ? i jej nie usunales bo jestes zerem!.. nie umiesz poslugiwac sie soba tylko kimś

Mimo praw autorskich które nałożyłem na swoją mape użyłeś jej zbanowałeś mnie :) i potem jeszcze zmieniłeś jej kolor haha!

Opublikowano

Wejdzcie na jego serwer a na mój i porównajcie ? ty Nawet kolego nie masz autorskich skryptów i nazywasz siebie? Technikiem Wlascicielem jedynie czym jestes to 0 który potrafi sciagac pluginy z bukkit i dev i je tylko wgrywac!

Mówi to człowiek na którego serwerze byłem Technikiem Budowniczym? i HeadAdminem który mnie o wszystko prosił? I co ukradłes mi mape ? i jej nie usunales bo jestes zerem!.. nie umiesz poslugiwac sie soba tylko kimś

Mimo praw autorskich które nałożyłem na swoją mape użyłeś jej zbanowałeś mnie :) i potem jeszcze zmieniłeś jej kolor haha!

Ja twoich map nie mam. O czym mówisz ? A ty masz gotowce z neta pobrane i tyle, i facions zbugowany masz na nq nie będę wchodził na ten serwer nadaje na kosz.

Opublikowano

Co do serwera nwszedlem i wyszedlem, wielkie GOWNO zaprzeproszeniem mapa z neta, moge nawet link dac do download.
Pluginy nie zabezpieczone, Testowalem boty za pomoca parasideGM to normalnie wchodza, luki straszne latwo sobie dam op, gm czy cos innego.

nie polecam

KONIEC

~ REBEKKA

Opublikowano

@up podasz link do ParadiGM ?

25 POST 50 POST 100 POST 150 POST | 200 POST | 225 POST | POZIOM 1 OSIĄGNIĘTY!

| 250 POST | 300 POST | 325 POST | 350 POST | 400 POSTPOZIOM 2 NIE OSIĄGNIĘTY!

| 500 POST | 600 POST | 700 POST | 800 POST | 900 POSTPOZIOM 3 NIE OSIĄGNIĘTY!

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...