Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie - Ban za FishBota + stajenny...

Karton66

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Wczoraj w godzinach wieczornycjh łowiłem dwoma kontami na fishbocie, nagle jedno konto zostało przeniesione do stajennego (nie dostałem żadnej wiadomości, ani na czacie nikt do mnie nie pisał, bo patrzylem na boty cały czas i sprawdziłem o przeniesieniu) Za jakiś czas wróciłem na łowisko włączyłem bota i za kilka min postać wylogowana z banem, wytłumaczy mi to ktoś?

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

też tak miałem, no i też banik xD całe eq +9 poszło xDDD Ogólnie oni chyba tak sprawdzają nas przy stajennym, ewentualnie sprawdzają, czy ktoś jest poza komputerem.

Opublikowano

Najwyraźniej GM Cię tam przeniósł w celu sprawdzenia.

Dziś już rzadko to stosują, ale jak widać zdarza się.

Możesz być pewny, że to GM :)

Opublikowano

Też raz zostałem przeniesiony gdy miałem odpalonego m2boba (gdy jeszcze był za free) na szczęście zaczął piszczeć i od razu zatrzymałem go, zacząłem się kręcić w środku i udawać, że nie mogę wyjść (mimo że miałem odpalonego wallhacka) po czym wylogowałem się i poszedłem na IRCa do GMa i poprosiłem ładnie żeby mnie stamtąd tepnął no łapiecie bo normalnie się nie da stamtąd wyjść potem zaczał mnie przepraszać że to pomyłka i że zmarnowali czas itp....

Drugą sytuację miałem też z m2bobem gdy GM tepnął się bot wyłączył wszystkie opcje i bił normalnie przez co padł, ja gdy to zobaczyłem dałem nim w mieście i szybko zalogowałem się na normalnego clienta po czym udawałem że nic się nie stało i dalej biłem moby, a wiedziałem że GM był obok mnie bo coś niewidzialnego blokowało mnie gdy szedłem przed siebie.

Także 2 razy udało mi się jakoś wymigać, a co do fishbotów to nigdy mnie chyba nie zbanowali, ale też dawno nie bociłem, ja polecam ci bardziej pobrać sobie magicmetin i na refach robić konta do 50 lvla niezły hajs z tego jest. A fb raz coś złowi, raz nie a i tak gówno z tego masz praktycznie.

Opublikowano

Czyli GM przenosi do stajennego i jak ktoś wyjdzie to banuje, a jak nie to nie :x. Polecam XMOD z niemieckiego forum, bardzo dobrze łowi, a ponadto posiada WaitHacka i Telporter - dwie bardzo ważne opcje, które kamer skasował i jak na razie obyło się bez bana (oprócz sytuacji opisanej w pierwszym poscie, ale już wiem, że to był mój błąd).

58127451730374025416.jpg

Opublikowano

Czyli GM przenosi do stajennego i jak ktoś wyjdzie to banuje, a jak nie to nie :x. Polecam XMOD z niemieckiego forum, bardzo dobrze łowi, a ponadto posiada WaitHacka i Telporter - dwie bardzo ważne opcje, które kamer skasował i jak na razie obyło się bez bana (oprócz sytuacji opisanej w pierwszym poscie, ale już wiem, że to był mój błąd).

moim zdaniem gm tepa do stajennego ,żeby zobaczyć czy postać nie wraca sama na łowisku lub łowi w ziemi

x

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...