Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie Darmowe Ankiety TokenAds

Walleczny

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Dawno nie grałem w warrock i nie wiem czy tak się teraz da lecz kiedyś sporo osób wykonywało ankity i te różne zadania w tokenads czy jak to się wtedy nazywało. Na starterach się da lecz ja mam pytanie do tych w pełni darmowych. Ludzie zmieniali ip żeby mieć więcej zagranicznych reklam za które się dostawało więcej.

Czy to teraz też działa? I czy opłaca się w to bawić?

Z góry dzięki za odpowiedź

Pozdrawiam

Walleczny

Opublikowano

Jak wszyscy dobrze wiemy za zmiane ip jest ban. Duzo osob to probowalo i jesli zmienisz to ip to automatycznie znikaja Ci reklamy ;). Wiec sie nie oplaca tego robic. Pozdrawiam turbo

xD---Kopi_ehxepsa.png

Opublikowano

Ok dzięki. Kiedyś jak się zmieniało jeszcze za gamersfirsta to było więcej reklam. Ale dzięki za info. To chciałem wiedzieć. CZyli teraz najlepsze rozwiązanie to startery?

Opublikowano

Aktualnie tak. Ale po ilości reklam i ich "dochodzeniu" to już bym lepiej kupił NX'y normalnie na allegro lub za PSC.

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Aktualnie tak. Ale po ilości reklam i ich "dochodzeniu" to już bym lepiej kupił NX'y normalnie na allegro lub za PSC.

Jeśli ktoś nie ma pieniążków czy możliwości kupna, to nie ma, że boli ;) 

Na reklamach dużo da się wyciągnąć ze starterem za 5 zł, wystarczy dużo reklam zrobić, odwoływać się i kombinować ;p

1377080447-U702970.png

Cristiano.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...