Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - Nie mogę się zalogować przez steam

cichy23

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam! Otóż nie mogę zalogować się na DAEU przez platformę steam. A na forum DAEU znalazłem taki oto temat 

http://forum.dragonnest.eu/forum/showthread.php?4470-Dragon-Nest-on-Steam/page2

. Z tego co tutaj wyczytałem i zrozumiałem (OBY ŹLE!) to wszystkie stare/obecne konta z platrofmy Steam na Dragon Nest EU będą nieaktywne na rzecz nowych graczy. Proszę Was o wyjaśnienie o co tu chodzi gdyż ja obecnie jestem w szoku :D

Linki zewnętrzne umieszczamy w code.

/peter711

bw0m.jpg

Opublikowano

On steam you can only play with steam account and you will have to make a new DN account when you download the game from the store, so afaik there's no possible way to play on steam with your current DN account.

Ja to rozumiem tak żę na steamie jak grasz to logujesz sie albo z konta steam i mozesz zrobic nowe konto jak pobierasz DN ze steama wiec nie wiem co znaczy afaik nie ma mozliwosci gry na steamie na twoim obecnym koncie w DN :P Potem pisza że np w Path of Exile jest opcja podłączenia konta stam do konta w grze ale w DN chyba nie ma czegoś takiego :\ Wybacz za błedy.

ruU3AnC.png

Opublikowano

Bardzo przepraszam. Podałem zły link (chodziło o stronę poprzednią)
Jest napisane takie coś:

"Hey everyone!

To answer the probably most prominent upcoming question "Why can't I log in to Dragon Nest? I downloaded the Steam Client and my account data doesn't work."

You can only play Dragon Nest Europe via Steam with Dragon Nest accounts freshly registered on Steam.

Your old/current Dragon Nest EU accounts are not playable via the Steam client, this is a new option for new players!

-Sparreaux"

przy czym wyżej podpisany to administrator. 

bw0m.jpg

• 4 miesiące temu...
Opublikowano

Chodzi o to że nowi gracze mają możliwość grania w DNEU na steam robiąc nowe konta.

Starsi gracze grają po prostu przez klienta.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...