Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Kamer mod autopick

Nwzgreen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Tak jak w temacie,mam problem z autopickiem na kamer modzie nie podnosi mi automatycznie itemów,tylko jak najadę na nie myszką to zbiera,co zrobić żeby podnosiło automatycznie itemy ?

NP.Idę sobie z kolegami na dwór i ustawiam na auto expienie i żeby brał dropa.

Jeszcze jedno dlaczego jak wchodzę w teleport lub używam pierścienia teleportacji to wyskakuje mi błąd,a w tym błędzie jest tylko "??????" nie wiem co robić.

Wielkie dzięki za pomoc :)

Opublikowano

KaMeR na swojej stronce umieścił taką notke:

Zalecana instalacja: MV C++ 2008 Redistributable Package (wiekszość funkcji może nie działać bez tego)

http://www.microsoft.com/en-us/download/details.aspx?id=29

Spróbuj to zainstalować.

Jeżeli dalej problem dalej występuje, to zapewne używasz opcji drophack(działa na myszkę). Musisz włączyć autopickup.

A co do błędu ze znaczkami zapytania, to usuń z folderu z grą plik errorlog.

Opublikowano

Dzięki wielkie,a jak włączyć autopickup ? :) naciskam na dole tą ikonkę z ręką i cały czas nie zbiera mi przedmiotów,czytałem na różnych stronach i nic się nie dowiedziałem,mówią że wyskakuje nam panel w którym wybieramy przedmioty a mi nawet ten cały panel nie wyskakuje.

Opublikowano

Dzięki wielkie,a jak włączyć autopickup ? :) naciskam na dole tą ikonkę z ręką i cały czas nie zbiera mi przedmiotów,czytałem na różnych stronach i nic się nie dowiedziałem,mówią że wyskakuje nam panel w którym wybieramy przedmioty a mi nawet ten cały panel nie wyskakuje.

To go rozwiń po boku.

Opublikowano

Problem jest właśnie taki że nie mam co rozwinąć,po naciśnięciu ręki do podnoszenia itemów,nic mi się nie pokazuje tylko znaczek zielony który oznacza że jest niby włączony -,-'

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...