Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam kogoś do RAF'u (wspólnego expienia)- Hellground Horde

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam naszła mnie ochota na grę na blizzlike'u. Zanim się doczekam Corecrafta pewnie jeszcze zdążę ubrać postać w SWP gear na HG :P

Szukam kogos do Rafu na HG, działa to na zasadzie takiej, że polecam realm a ktoś z podanego prze zemnie linka robi konto. Zaproszenia przesyłam na PM. Jestem raczej bardzo aktywnym graczem, jak już gram to w pracy i poza pracą około 4-8h dziennie :) Jakie korzyści ma się z Rafu?

Korzyści i bonusy za zaproszenia:
Otrzymasz 100 Vote Points, gdy zaproszony gracz spędzi na serwerze wymagany czas trzech dni (played time).
Grając w party z zaproszonym przyjacielem mnożnik doświadczenia (exp) wynosi x3.
Dodatkowy exp zostanie przyznany tylko wtedy, gdy wasze postacie będzie różniło nie więcej jak 4 poziomy.
Dostajecie możliwość summonowania swoich przyjaciół w party.
Summonować, można do 60 poziomu, raz na godzinę.
Zaproszony gracz, może za każde zdobyte dwa poziomy w party, oddać jeden poziom osobie, która go zaprosiła.
Powyższa opcja dostępna maksymalnie do 60 poziomu.
Bonusy w grze dostaje się za pięć pierwszych zaproszonych osób.
Kolejni zaproszeni powiększają już tylko stan twoich punktów Vote, które zbierasz i wymieniasz na przedmioty.

Pozdrawiam, na PM słać wiadomości kto chce skorzystać z wyżej wymienionych korzyści, prześle wam linki do rejestracji konta. Aktualnie Hunter 11lvl nick Luteros (przystopuje dzisiaj nieco z expem abyscie mieli okazje nadgonic szybko level :P)

Aktualnie wieczorami na serverze pogrywa około 2000ludzi caly content PvE otwarty do Mur'u i Kil Jaden w trakcie przygotowań do wypuszczenia.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...