Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Problem] Huzuni - serwery.

DeEaD

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem z clientem hackow, huzuni.Gram na pewnym hardkorze i gdy by mnie admin sprwdzal z pomoca tych ss to bylo by krucho.Chodzi mi o to ze gdy gramy na huzuni i klikniemy esc, to mamy dodatkowy pasek nazwany huzuni. Nappis da sie zmazac na tym pasku ale tego paska nie za bardzo i admini mogki by sie skapnac i tu pytanie.Czy da sie ten pasek usunac albo przeniesc do innych opcji albo czy jakis informatyk moglby cos takiego zrobic? Za pomoc z góry dziekuje poleci limit plusow! :)

Opublikowano

Tego się nie da usunąć, wiec:
Polecam mieć gotowy ss opcji, a potem najwyżej w gimpie poprzeklejać, albo usunąć huzuni, bo sam gram na hardcorze i to nie fajne jak typek z którym się bijesz ciśnie na cheatach. Inną opcją jest inna paczka cheatów, ale co do tych najbardziej znanych, to w każdym jest jakiś charakterystyczny obrazek/ napis.

Jak trochę poszukasz, to znajdziesz screem packa (cheaty screemking1337 z starych czasów która do 1.6 była aktualizowana)

Polecam grać bez haxów, bo przez cheaty gra staje się zbyt prosta i przestajemy w nią grać; sam gram bez cheatów i od ponad 3 lat gram w MC ;))))

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...