Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Płyta na lga 1155 do 190zł

SolidMan

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Szukam płyty dla brata do 190zł na lga 1155.
Najlepiej by płyta była od asrocka luba gigabyte, i bezproblemowo obsłużyła i3 2100/2120.

Opublikowano

Tylko że wszystkie molexy są w przejściówce pcie 6 pin :/

Chyba że zastosował bym rozgałęziacz molex, ale nie wiem czy nic nie stanie się z kartą,płytą i zasilaczem, nie jestem pewny co do tego.

@Edit

Co powiecie o ASRock B75M-GL r2.0, większość potencjalnych i3 obsługuję od każdej wersji biosu (all),2xusb 3.0,box nie bulk, i czy na takiej i3 poszły by te gry w płynnym fps w parze z 4gb ramu i gtx460_v2:

-CS:GO

-LoL

-BF3 (@SweetJesus kiedyś słyszałem że masz i3 i chyba gts 450, było to jakiś czas temu i że grałeś w bf3, dałoby radę w hd zagrać na 12x12?)

-Fifa

-Cod 4 mw

I czy na i3 sterowniki nvidi nie będą katowały proca, bo w procesorach posiadających 2 rdzenie i 2 wątki to występuję, a w 2 rdzeniowcyh i 4 wątkowych to podobno nie występuję, czy jest to prawdą ?

Opublikowano

Ta msi mnie zaciekawiła, jak jest z obsługą i3 2100,2120,3220 u od jakiej wersji biosu są obsługiwane? Na stronie msi nie umiem czytać obsługi CPU od wersji biosu.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...