Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

PROBLEM

Hetter

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć.Znalazłem w internecie grę microvolts i bardzo mi się spodobała.Pobrałem ją ciach ciach, i zainstalowałem.Włączam ładuje mi się i pojawia się czarny ekran.Po 10 sek. włącza się okno logowania.Loguje sięnormalnie wybieram server 1 raz i nic się nie włącza.Włączam 2 raz kanał i się ładuje.Widzę już listę serwerów ikonki itp. Słyszę muzykę wszystko a nagle gra się wyłącza.Próbowałem włączyć już z tysiąc razy nawet reinstalowałem.Po reinstalacjii pojawił się błąd Critical error.Zreinstalowałem i znowu.Loguje się słyszę mmuzykę, Widzę wszystko a tu nagle się wyłącza i do pulpitu.

Proszę o pomoc

Opublikowano

Zaktualizuje system service packiem 3 

http://www.microsoft.com/pl-pl/download/details.aspx?id=25129

Strona z MS więc chyba skanu nie trzeba, dodatkowo zapoznaj się z minimalnymi wymaganiami gry i upewnij się czy twój komputer spełnia je.

Requirements
Minimum Recommended
CPU
P4 2.0GHz
Dual Core
Memory
512MB
1GB or higher
Video Card
GeForce FX 5600, ATI 9600 PRO
GeForce FX 6800GT, ATI X800 PRO
Hard Disk
2GB
2GB or higher
System
Windows XP, Vista & 7
Windows XP, Vista & 7
Direct X
9.0 C
9.0 C or Newer
Internet
Cable/DSL or better
Cable/DSL or better

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Co instalacja Service Packa? To aktualizacja do windowsa.

2vnrryq.png

Pamiętaj o naciśnięciu przycisku lubię to kiedy ktoś ci pomoże! ;D

2974969666.png

Opublikowano

Ok to przez aktualizacje.Teraz MV nie działa bo ładują się pliki i się zatrzymuje na takim jednym.od czasu do czasu wyskoczy też jakiś błąd Failure to download Coś takiego.

Pomożecie ?! Prosze szybko !

Jest tu Kto ? Jakiś moderator skłonny do pomocy ?

Opublikowano

Ok to przez aktualizacje.Teraz MV nie działa bo ładują się pliki i się zatrzymuje na takim jednym.od czasu do czasu wyskoczy też jakiś błąd Failure to download Coś takiego.

Pomożecie ?! Prosze szybko !

Jest tu Kto ? Jakiś moderator skłonny do pomocy ?

Tak jak maryn podał sp3 to jedyne rozwiazanie. Jezeli cykasz sie z instalacja sp3 to sorry... Czlowieku, sp3 nie moze spowolnic pracy systemu, to aktualizacja ktora przynosi same korzysci, pozatym, Nikt ci nie pomorze bo za malo wiemy. Wymagania sprzetowe masz odpowiednie do mv ? Zastanow sie.

mhraed.png

Opublikowano

Teraz zainstalowałem i widze plusy tego SP 3.Fifka już chodzi, NFSW także.Lecz gdy włączam microvolts, ładuje się coś tam i zatrzymuje się na pliku patch.ini

Co zrobić ?

Proszę o szybką odpowiedź.

@Edit Sorry że nie odpowiedziałem ale wymagania spełniam. na SP1 3 miesiące temu grałem, później zmieniłem na sp2 no i się stało.A teraz SP3 i jeszcze kolejny błąd !

Jest kto ? haloo

Opublikowano

Spróbuj odinstalować i zainstalować na innej partycji, z tym, że jak już grę usuniesz to usuń po niej pozostałości, zainstaluj na nowo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...