Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Cos do carrowania innego niz zwykle :D

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, potrzebuje czegokolwiek do carrowania (mam vip'a).

Cassio i Syndra... boooooriiiiiiing fcking boring... w goldzie ciezko juz kata, bo albo focus przed tf, albo w trakcie jak ulta probuej rzucic.

Syndra ponad 70 gier nabitych. Riven probowalem, tez fajna, ale odpada... ryze oklepany... gragasem mi nie idzie, mam zero pomyslow juz -.-' obojetne gdzie byle dobrze carrowac... (zazwyczaj gram duo z jungle, wiec jungle i supp odpada z wiadomych wzgledow).

Opublikowano

Ryze oklepany ?:D ryze to rozpierdziela system ostatnio 4 solo porobilem :O az wszyscy pisali wow wow wow  

znam ten bol jednak ja szybko wbilem diamenta ( cass,ryze,syndra) a teraz sie bawie i testuje :)

moze vaine?? dobry ad skrypty tez ciekawe lub LB ?

Opublikowano

Heh, może ja teraz ci pomogę ;p.

Polecam ci wypróbować Skrypt 

http://botoflegends.com/forum/topic/13345-new-xerath-standalone/

Zawsze idealnie trafia z q, po zagraniu 10 gier 7 razy ktoś mówił że mam czity, no jak można...

W pozostałych 3 grach mówili że Xerath to nab champion, smutne. 

Kiedy masz killa w zasięgu i go widzisz naciskasz R, skrypt automatycznie wykonuje serię, trafia większość, często wszystkie Arcane Barrage (Chyba tak  to się zwie)

Linia Xerathem Daje najwięcej frajdy, trzymasz T, używasz AA żeby przywrócić manę, i tak aż enemy zacznie rage, wtedy zacznie missować lasthity i wołać junglera, o ile nie uda się im (enemy team) cię zgasić możesz 1-hitować carry bez problemu, jak ucieknie to naciskasz R i kill automatycznie wpada. Ogólnie spoko skrypt ^.^

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...