Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

FIFA Problem

Bl4ck69 Bushido

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam mam problem  próbowałem na FIFA 12 , 11 oraz na FIFA World  a mianowicie  problem jest taki że gra się włącza pięknie,elegancko ale jak tylko ma się rozpocząć mecz to wyłącza okienko z grą.

Przy FIFA World jak jest ten trening na początku to  zacina się na obrazie tych klubów i dalej  się mecz nie pojawia tylko się wyłącza okno. Macie jakieś pomysły ?? najbardziej do FIFA World ale możecie też do innych :) 

Opublikowano

Witam mam problem próbowałem na FIFA 12 , 11 oraz na FIFA World a mianowicie problem jest taki że gra się włącza pięknie,elegancko ale jak tylko ma się rozpocząć mecz to wyłącza okienko z grą.

Przy FIFA World jak jest ten trening na początku to zacina się na obrazie tych klubów i dalej się mecz nie pojawia tylko się wyłącza okno. Macie jakieś pomysły ?? najbardziej do FIFA World ale możecie też do innych :)

Przeinstalowanie nic nie daje ?

Opublikowano

Mam podobny problem z Fifą World Wszystko ładnie zainstalowane Wymagania jak ta lala próbowałem włączyć ale nic nie wyskakiwało to potem jako administrator też nic Zainstalowałem od początku i również klapa próbowałem nawet anty wirusa wyłączyć Ale kolejny Klops 

Proszę o pomoc ;Dziena 

Psotnyy

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...