Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rebekka

asada

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

CO MYSLICIE O CALEJ SYTUACJi ZWIĄZNEJ Z MPC FORUM?

asd

Możecie z nim pogadać kanał publiczny

ps: to nie reklama xD

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

zoooooommmmbie ... eh szkoda słow na tego typa...

"Jeżeli za­bałaga­nione biur­ko jest oz­naką za­bałaga­nione­go umysłu, oz­naką cze­go jest pus­te biur­ko?"  

-  A.Einstein

Opublikowano

Jak ma nie wrócić jak na teamspeaku siedzi i tylko czeka :D

Wyłączcie lodówki bo to mu pomaga

<span style="text-shadow: 1px 1px 8px #FF0000; font-weight: lighter; color: #FF0000;">dowolny tekst.</span>

Opublikowano

Ten kto to zrobił jest debilem -.-. Po co ddosować forum które tak wiele daje ludziom :/. Idiota!!!

Opublikowano

Ten kto to zrobił jest debilem -.-. Po co ddosować forum które tak wiele daje ludziom :/. Idiota!!!

moze ktos nie lubi cheaterow? ^.^

kazdy ma swoje powody by ddosowac ... xD

3053080006.png

Opublikowano

2ns6d82.jpg

Opublikowano

Hehe nie wiem czy wiesz, ale jego powodem było podobno to, że nie dali mu moda w dziale Mu Online ;P Więc faktycznie... wielki powód.

Opublikowano

Hehe nie wiem czy wiesz, ale jego powodem było podobno to, że nie dali mu moda w dziale Mu Online ;P Więc faktycznie... wielki powód.

to tylko przykrywka : )

3053080006.png

Opublikowano

Tak naprawdę niczym on się nie wykazał, zddosowanie serweru to nie jest sztuka; botnety mozna kupić na wielu serwisach także na ebay-u. A co ddosa to ciężko obronić się przed nim, nawet najlepszym się nie udaje - min. akcja z Derptrollem. Po prostu jednym słowem - masz kase to kupujesz tony botnetów i działasz.

Opublikowano

Ja myślę, że po prostu nie ma o czym dyskutować. Człowiek nie warty uwagi. 

xD czlowiek ktory rozpierdolil najwieksze takie forum w polskim internecie jednym ruchem (teoretycznie, mnie tam ten temat nie jara wiec nie wypowiem sie jako ekspert) nie warty uwagi?

ps. skonczcie robic wioche i tak na wykopie juz niezła opinie dotalismy i troche mi w ogole wstyd teraz ze mam tutaj kurwa konto

Opublikowano

Już zaczęła się beka i idiotyczne tematy w pogaduszkach, a to zaledwie 10 minut minęło...

56.jpg a co ma być? Sensacja to trzeba pisać lepiej 1 temat niż 100 niepotrzebnych :D

Opublikowano

Skończcie żenade i tyle. Tak katalog Botanic powiedział, na wykopie już tak po was pojechali, że aż mi was trochę żal.

Opublikowano

Jeżeli wiecie coś na temat gościa, to możecie wypowiadać się w odpowiednich miejscach. Nie wiem czy dalsze dyskusje w tym stylu mają tutaj jakiś sens :)
Dobre rady możecie podsyłać do administratorów w formie wiadomości prywatnej.

the-end.jpg?w=300&h=226

f.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...