Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[SHOT-CRAFT] 1.7.2/1.7.4 {40slot} *SURVIVAL-FRAKCJE* <ZWIĘKOSZNY EXP> /AUTROSKIE PLUGINY\ ! REKRUTACJA !

Steamy14

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

5b724ce4000af5554eaebd46.jpgShot-Craft5b724ce4000af5554eaebd46.jpg

Informacje3.png

strzalka.gifTYP: Survival-frakcje(MEGA exp) easy
strzalka.gifSloty: 40
strzalka.gifIP:S6.hostmc.pl:3832
strzalka.gifPotwory: TAK
strzalka.gifZwierzęta: TAK
strzalka.gifPvP: TAK
 Premium: NIE
strzalka.gifNether: TAK

Administracja5.png

Wlaściciel: Steamy12

Administrator: Mati_b

Budwoniczkaxd: Nelly

Moderator: rekru...
na reszte rekrutacja !

InformacjeDOT3.png

Pierwsza osoba która wejdzie na server dostanie Vipa za darmo

Rekrutacja na Moderatora,Kidmoda,YouTubera.

Ip: S6.hostmc.pl:3832

ZAPRASZAMY !

Opublikowano

Serwer Fajny, Podoba mi sie, gralem 1 Godzine (sam) i mi sie spodobał. Serwer godny uwagi, lecz reklamy z generatora Odpychaja.
Jeżeli rekrutacja jest on. To ja sie zgłaszam na Moderatora lub Administratora.
Wiecej info pod Skype: Poprostuheheszki bede po 14.
Polecam serwer, Pozdrawiam AnonymHD.
PS: Zamiast Expa w OtherDropie dodajcie plugin ExpZeStone. Lepszy, bo nie laguje.
Odrazu jak sie zniszczy stone to dostaje sie level, bo w otherdropie wylatuje exp jak z mobów i troche lagów przynosi.

Narka! ;3

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Hmm, też trochę pograłem i przyznam szczerze, że serwer godny uwagi. Popieram pana powyżej (pana... : D) i też grałem sam i mi się spodobał. Ostatnio mam skoki neta i niemogę zabardzo grać. Jak coś mogę na Budowniczego się zgłosić : D Skype: windekxp

polceam serwer

Opublikowano

Serwer całkiem ciekawy, ale ma sporo WAD gdy wszedlem dzisiaj na serwer nie było wcale administracji a nasz ukochany Użytkownik forum MPC o nickuGanjaFriends gracz minecraft pod nickiem: AnonymusHD wszedł sobie na serwer jak by nigdy nic i któryś gracz zapytał czy jest jakiś admin gdy na to nasz użytkownik odewał się: ja mam konsole i ftp mam opa i jestem adminem! :D po czym ktoś zaczął sie tej osobie podlizywać dał mu OP,a za darmo bez składania podania i tak powstał nowy gracz z OP,em dalej gracz teleportował sie do mnie zapisał sobie koordynaty mojej frakcji ukradł mi najcenniejsze co było w skrzyni zaczął mi niszczyć bazę i bić mnie na game-modzie gdy napisałem na sayu do anonymusHD gdyż myślałem że otrzymał takie możliwości od administracji w tej sprawie odpowiedział mi że ten gracz pomaga mu przy spawnie po czym doszło do wymiany słów że gracz nie powinien posiadać OP anonymusHD dał range budowniczy temu graczowi i zaczeło się teleportowanie graczy na spawn dzieci jak to dzieci zaczeły płakać że nie ustawiły sobie home'a po czym anonymus z "kolegą" budowniczym zaczeli rozrzucać przedmioty zbroje oraz itemy w ilości (64) po całym SPAWN'nie tak więc każdy miał bloki diamentu brodawki itp itd.. Po czym AnonymusHD zaczął odliczać na say'u: 3... 2... 1... gdy padło zero zaczeli wysadzać cały spawn tak że ledwo co ktoś co kolwiek przeżył po czym otrzymałem bana i nie wiem co dalej się działo administracji radzę popatrzeć w konsolę a co do gracza AnonymusHD pozwać go do sądu za straszenie DDoS'ami :) nie bujcie sie DDoS'ów od anonymusa iż chłopaczyna straszy nic nie potrafiąc <--- (przepraszam że o tym nie napisałem wcześniej ale kompletnie wypadło mi z głowy) jak to się mówi (kozak w necie..) ScreenShoty: ----> posiadam tylko jeden jak na say'u jest podawane moje hasło do tego serwera ale zaraz zrobie next SS z opisem mojego "BAN,a" nie mam więcej iż chyba szwankował mi klawisz pod tytułem "F2" zachwile podam SS w następnym poście.

Jak pisałem podaję ScreenShoty..

post-510655-0-43473700-1394705795_thumb.png

post-510655-0-10461200-1394705800_thumb.png

Opublikowano

Serwer całkiem ciekawy, ale ma sporo WAD gdy wszedlem dzisiaj na serwer nie było wcale administracji a nasz ukochany Użytkownik forum MPC o nickuGanjaFriends gracz minecraft pod nickiem: AnonymusHD wszedł sobie na serwer jak by nigdy nic i któryś gracz zapytał czy jest jakiś admin gdy na to nasz użytkownik odewał się: ja mam konsole i ftp mam opa i jestem adminem! :D po czym ktoś zaczął sie tej osobie podlizywać dał mu OP,a za darmo bez składania podania i tak powstał nowy gracz z OP,em dalej gracz teleportował sie do mnie zapisał sobie koordynaty mojej frakcji ukradł mi najcenniejsze co było w skrzyni zaczął mi niszczyć bazę i bić mnie na game-modzie gdy napisałem na sayu do anonymusHD gdyż myślałem że otrzymał takie możliwości od administracji w tej sprawie odpowiedział mi że ten gracz pomaga mu przy spawnie po czym doszło do wymiany słów że gracz nie powinien posiadać OP anonymusHD dał range budowniczy temu graczowi i zaczeło się teleportowanie graczy na spawn dzieci jak to dzieci zaczeły płakać że nie ustawiły sobie home'a po czym anonymus z "kolegą" budowniczym zaczeli rozrzucać przedmioty zbroje oraz itemy w ilości (64) po całym SPAWN'nie tak więc każdy miał bloki diamentu brodawki itp itd.. Po czym AnonymusHD zaczął odliczać na say'u: 3... 2... 1... gdy padło zero zaczeli wysadzać cały spawn tak że ledwo co ktoś co kolwiek przeżył po czym otrzymałem bana i nie wiem co dalej się działo administracji radzę popatrzeć w konsolę a co do gracza AnonymusHD pozwać go do sądu za straszenie DDoS'ami :) nie bujcie sie DDoS'ów od anonymusa iż chłopaczyna straszy nic nie potrafiąc <--- (przepraszam że o tym nie napisałem wcześniej ale kompletnie wypadło mi z głowy) jak to się mówi (kozak w necie..) ScreenShoty: ----> posiadam tylko jeden jak na say'u jest podawane moje hasło do tego serwera ale zaraz zrobie next SS z opisem mojego "BAN,a" nie mam więcej iż chyba szwankował mi klawisz pod tytułem "F2" zachwile podam SS w następnym poście.

Jak pisałem podaję ScreenShoty..

Okej, Spoko ale nie widać że miałem Przedrostek [Technik]? Tamten to byl budowniczy, po 2, wyzwales mnie od frajerów, i powiedziałeś że nie umiem konfigurować Pluginów np Pex, dlatego Jeszcze mi Dopierdalałeś że jestem słaby itp. Mam nadzieje że teraz mam powód dlaczego cie zbanowałem, CHEATY CHEATY I CHEATY.

Pozdrawiam Ganjaa, Aaa i coś jeszcze. Sam jesteś frajerem.

Na początku Pomyślałem, że to takie, no że nie wiem. No .

Na początku Pomyślałem, że no nie wiem co z tym zrobię, a potem sobie pomyślałem.
o Zapale i zapaliłem i tyle.

tatuaz-marihuana.jpg

Opublikowano

Twoj post na pewno "DUŻO swiadczy na twoj temat oraz o serwerze inteligetna osoba..

i nie mam zamiaru sie drugi raz wypowiadac na temat tego serwera.. :)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...