Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa 14 Ut Lista Transferowa

Kaktus.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Jeżeli zmienię cokolwiek z rubryczce cen na liście transferowej w ut gra pokazuje komunikat 
"Nie ma transferów spełniających dane kryteria (...)"
Nawet jeżeli ustawię jedynie by wyszukiwało złote karty i wpiszę cenę MINIMALNĄ 150 coinsow.
Mogę normalnie wyszukiwać zawodników, dopóki nie zmienię czegoś w "cena".

SS :

1394368463-U843060.jpg

giphy.gif

Opublikowano

Próbowałem już wcześniej, ale to nie działa. Przynajmniej w większości przypadków brązy chyba da się tam tak wyszukiwać, ale nie złote karty, którymi jestem zainteresowany. Tym bardziej, że chcę tam wpisać cenę max i cenę max kup teraz. Jak widać dla ea to wybuchowa mieszanka. A wiadomo chociaż czy i kiedy to naprawią ?

giphy.gif

Opublikowano

Witaj u EA. Servery są dość słabe jak na tę ilość graczy, ale EA nie wyda dodatkowych pieniążków bo to pewnie majątek. Próbuj experymentować z tymi wymaganiami cenowymi, ustawiaj po 150-300 i tak samo z kup teraz (minimalna)

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Próbowałem już wcześniej, ale to nie działa. Przynajmniej w większości przypadków brązy chyba da się tam tak wyszukiwać, ale nie złote karty, którymi jestem zainteresowany. Tym bardziej, że chcę tam wpisać cenę max i cenę max kup teraz. Jak widać dla ea to wybuchowa mieszanka. A wiadomo chociaż czy i kiedy to naprawią ?

Spróbuj za parę godzin.

Każdy ma tak samo.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

A wiadomo może czy jest to jakiś błąd w grze, czy serwery są lipne ? Grałem w ut 12 i 13 i tam nie było nigdy takich problemów, co prawda wyrzucało z meczy, całego ultimate i tym podobne, ale rynek z tego co pamiętam był okej.

giphy.gif

Opublikowano

A wiadomo może czy jest to jakiś błąd w grze, czy serwery są lipne ? Grałem w ut 12 i 13 i tam nie było nigdy takich problemów, co prawda wyrzucało z meczy, całego ultimate i tym podobne, ale rynek z tego co pamiętam był okej.

Teraz EA dba tylko o serwery na xbox one i ps4.

636451494245979649038.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...