Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[7 Dni] Bezimienny.

Kleas

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano
Widzę, że znów muszę się odwoływać.. ehh kolejny niekompetentny* człowiek na tym forum... albo to ja jestem debilem.
Dostałem bana na 7 dni za napisanie postu w którym użyłem epitetu " żałosny** " na użytkowników forum, bo faktycznie czytając ich wypowiedzi można to zobaczyć. Może wytłumaczę post bo chyba nie uczono niektórych czytania ze zrozumieniem. Zrobię tam interpretację*** mojego postu. 

"Ale wy kurwa jesteście żałośni ludzie. Jak Roccat wygrywa to - omg! najlepszy team ever kappa! pro team. zaczynają przegrywać - Celaver to noob,śmieć, zero jak on w ogóle gra na LCS'ach.. Szkoda was. I tak jest lepszy niż 99% ludzi na tym polaczkowym forum. Celaver nie jest słaby."

Najpierw rozłożę te owe**** zdanie na kilka mniejszych.

Ale wy kurwa jesteście żałośni ludzie.

Wyraża moje zniesmaczenie***** wypowiedziami użytkowników. Nikogo nie obrażam, wyrażam swoje zdanie.

Jak Roccat wygrywa to - omg! najlepszy team ever kappa! pro team

Piszę przykład tego co ludzie mówią jeżeli Roccat****** wygrywa.

zaczynają przegrywać - Celaver to noob,śmieć, zero jak on w ogóle gra na LCS'ach..

Piszę przykład tego co ludzie mówią jeżeli Roccat przegrywa. Nadal nikogo nie obrażam.

Szkoda was. I tak jest lepszy niż 99% ludzi na tym polaczkowym forum

Wyrażam swoje zdanie na temat ideologi*******  ludzi tego forum, oraz w tym samym zdaniu wyrażam swoją opinię na temat poruszony przez autora, pisząc, że Celaver******** i tak jest lepszy od znacznej większości tego forum. Nadal nikogo nie obrażam

Celaver nie jest słaby.

Zdanie kończące wypowiedź, nadal odnoszące się do problemu poruszonego w temacie. 

BTW. (By the way - przy okazji) chyba muszę wyjaśnić jeszcze jedno słowo:

Obraza - urażenie czyjejś godności osobistej

Które nie miało miejsca w żadnym aspekcie mojej wypowiedzi. 

Zabawne, najpierw dostałem warna od lidera działu LoL'a, które dosłownie kilka chwil temu zdjął mi Global Moderator [Dektored] - wielkie dzięki :) Zdążyłem odświeżyć stronę a tu ban, chyba mnie nie lubicie, co? :)

Dodałem tłumaczenie co niektórych słów użytych w tym poście, bo widząc degrengoladę niektórych ludzi aż żal mi słów.

* niefachowy, nie posiadający profesjonalizmu. 
** wyrażający żal; wzbudzający politowanie; wywołujący niechęć, niesmak.
*** Wyjaśnienie
**** zaimek wyróżniający kogoś lub coś spośród innych
***** zdegustowany, niezadowolony, rozczarowany
****** Drużyna e-sportowa, grająca w League of Legends ; drużyna której poświęcony jest temat.
******* zbiór idei, poglądów i przekonań opisujących rzeczywistość oraz zawierających jej ocenę i zasady postępowania grup
******** Gracz drużyny Roccat, któremu poświęcony jest temat.
Opublikowano

Jakoś bym to przeżył jeśli ta obraza pojawiłaby się pierwszy raz,ale wcześniej widziałem post o podobnej treści,myślę że użytkownik po takich słowach może czuć się urażowny.Niech GM zdecyduje czy należy Ci się ub.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...