Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Fifa World - Po co kupywać Oryginała?

JameS.

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, mam do was takie pytanie. Jaki jest sens kupowania Fify 14 (Teraz.) Oraz Fify 15 która prawdopodobnie będzie taka sama jak Fifa 14. Skoro Fifa World, jest aktualizowana i wkońcu będzie to darmowa Fifa x (x - Numer aktualnej oryginalnej fify) Czy wy też uważacie ze to dziwne?

Chcesz żebym szybciej odpisał? Dodaj @JameS. do postu.

Opublikowano

Cześć, mam do was takie pytanie. Jaki jest sens kupowania Fify 14 (Teraz.) Oraz Fify 15 która prawdopodobnie będzie taka sama jak Fifa 14. Skoro Fifa World, jest aktualizowana i wkońcu będzie to darmowa Fifa x (x - Numer aktualnej oryginalnej fify) Czy wy też uważacie ze to dziwne?

Jak ktoś ma kasę to czemu nie kupować Fify?

Jak z jakiś przyczyn nie masz kasy to możesz grać w tą darmową grę ale atmosfery i emocji nie będziesz miał takich samych.

Po 2 fifa to też aren treningowa i inne więc opłaca się trochę :)

Nic tu nie będzie !!!

Opublikowano

Ja i tak kupie Fife 15.W fifie world zaraz będzie dużo trainerów i do tego te dzieci niby ucieszone że Fify nie musza kupować.Jak czasami EA zaniedbuje sprawy klientów którzy płacą po 100 żl+ za gre to jak będzie z tymi co nic nie płacą?:D Podsumowując Fife15 kupie już w dniu premiery nie będe grał w jakiś syf dla dzieci.

Opublikowano

W FIFA World nie m trybu kariery zawodnika/menadżera oraz sezonów współpracy.

Dodatkowo nie można korzystać z centrum tworzenia i wydarzeń tygodnia.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Macie racje, nie przemyślałem tego tak. Też kupie Fife 15, bo faktycznie w tej darmowej wersji, będzie dość dużo dzieci oraz trainerowców. 

Opublikowano

Może dlatego że silnik graficzny na bank nie jest z 14 co widać gołym okiem, na dodatek jest to sam tryb sezonów + futa, a nie cała fifa.

+Nie ma tego na konsolach, a na pc fifa 14 kosztuje w tym momencie grosze 

Grosze ? To zależy dla kogo dla mnie np. 80 - 100 zł to nie jest tak mało :(

Opublikowano

Macie racje, nie przemyślałem tego tak. Też kupie Fife 15, bo faktycznie w tej darmowej wersji, będzie dość dużo dzieci oraz trainerowców. 

Dzieci i trainerowcy są praktycznie w każdej grze.

636451494245979649038.gif

Opublikowano

Fakt, w każdej grze ale w grze za 100zł jest ich mniej, niż za darmo.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...