Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Problem - rozłączanie z serwerami.

Timezpl

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam.

Ostatnio znowu zachcialo mi sie grac w black ops 2. A wiec wlaczylem sobie multiplayer. Gram sobie z 2-3 min i nagle wyrzuca do menu glownego multi ze mnie rozlaczyli ze steam czy cos takiego... Dodam ze nie mam lagow, gram plynnie na minimalnych, zombie mi normalnie dziala i moge grac ciagle i mam bardzo maly ping gralem nawet z 8 graczami i ani jednego laga. A gdy wlacze black ops 2 multiplayer i pogram tam. 2-3 min z ludzmi to nagle mnie wyrzuca z gry z tym napisem ze rozlaczono ze steam czy cos take. Za kazdym razem tak sie dzieje. Prosze o pomoc, gra orginalna

Za bledy przepraszam pisalem z komorki.

Opublikowano

Dokladnie ten blad co napisales =) sam nie wiem dlaczego na zombies moge normalnie grac a na zwyklym multi nie bo pogram chwile i wyrzuca.

Opublikowano

Czyli co nie pogram sobie poniewaz mnie za kazdym razem wyrzuca... Jakos mnie wyrzuca a inni maja 52lvl a ja ciagle 1.. Sprawdze jeszcze raz moze inny blad sie pojawi to napisze. Dodam ze w black ops 1 tez mi sie tak dzialo ale na zombi ei multi przez to zaczalem grac tam na scrackowanych serwerach.. No nic sprawdze i napisze jak bd inny blad.

Opublikowano

Niestety ciągle ten sam błąd.. Nawet minuty nie pogram mam tak już od kupna gry. Czy jest jakiś fix do tego? Na steam mi suport nie odpisuje.

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...
  • 10 miesięcy temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...