Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pad nie reaguje w FIFA World.

KaRRamb4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka, ściągłem sobie fifa world, zeby sobie przetestowac, podlaczylem sobie pada, wchodze do gry, wchodze w konfiguracje, ustawiam sobie ze chce sterowac padem, wszystko pieknie, wchodze do gry i nic... pad nie reaguje, zaden przycisk nie działa :( to samo w programie vjoy, czyli nawet wirutalny pad nie działa. Jak to naprawic? Pad wygląda tak: 

http://tablica.pl/oferta/pad-manta-CID99-ID39ZSF.html

(tak wiem, pad to jakieś gowno za 30 zł, ale lepszego na kompa akurat nie mam ;d) Sterowniki pada mam zinstalowane.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Zapisałem :) W grze pad nie reaguje, ale jak go odłącze to pisze, że nie ma kontrolera... Bez sensu to jakieś :(. Uprzedzając pytania sterowniki do pada i do adaptera mam bo pad w innych grach działa... Co jak co, ale oryginalny pad od xboxa powinien działać w fifie world.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

Nie. Najpierw miałem V-joy bo nie miałem adaptera. V-joy nie działał, więc ściągnąłem x360ce bo znalazłem starego pada, skonfigurowalem, wsadzilem sobie pliki tam gdzie plik .exe i też nie działało. Załatwiłem sobie adapter, podłączyłem kontroler, wchodze do gry i dalej nic. V-joy odinstalowałem.

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

Opublikowano

W Fifie World w menu pad nie działa. W grze w ogóle nie reaguje. Naciskam i nic, zero reakcji, ale jak odłącza pada od kompa to jest komunikat, że odłączyłem pada. Pisałem do nich na facebooku, to nie są w stanie mi pomóc. Wydaje mi się, że to wina gry, albo coś mam na kompie nie tak ;/

1369767914-U115053.png

Pomogłem? Daj LIKE ;)

• 4 tygodnie później...
Opublikowano

Skontaktujcie się najlepiej z pomocą techniczną EA.

Support

ANGIELSKI

https://help.ea.com/

(zmienić język na us english) potem kliknąć w prawym górnym rogu GAMES>FIFA 2014. Potem jak się strona załaduje zejść na sam dół i kliknąć Looking for something else
kliknąć CONTACT US i postępować zgodnie z wyświetlonymi instrukcjami

POLSKI
telefon: +48 22 39 70 840 (od poniedziałku do piątku od 12:00 do 21:00)

636451494245979649038.gif

• 2 miesiące temu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...