Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Jak zbanować typka na serwie ;o

matix212

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam, ostatnio na serwerze gosciu dostaje ciagle bany ... wchodzi co chwile na serwer z innym guidem .. bany na guid nie pomagaja bo ciagle go zmienia .. Jak mozna sie pozbyc takiego smiecia z serwera ?? i czego on uzywa ? guid spoofer czy cos takiego ? xD za odpowiedzi like :3

1359121200-U261555.png

Opublikowano

to nic nie da mysle ze koles uzywa dosyc zmyslnego hacka sam gralem kiedys na polskim serwerze z hackerem ktorego nawet 4 adminow nie moglo wyrzucic z serwa polskiego mogli go tylko kickac ale po sekundzie wracal takze system wyrzucania banowania jest dosyc stary i wspolczesne hacki z latwoscia go obchodza wystarczy  miec cos co zmieni ci guid i ip  i mozesz robic co chcesz

Opublikowano

od kiedy guida da się zmienić? xD każdy klucz cd ma własnego, bynajmniej z tego co mnie wiadomo :v

graphic.png

RANK - THE GLOBAL ELITE - 1028H

PROFIL STEAM → CLICK

Opublikowano

@DEADCODE

Chyba ogladasz za duzo science fiction, nierozumiem tego tricku z czterema adminami. Po zbanowaniu tego typa trzeba sprawdzic czy jego guid zostaje zapisany w ban.txt, mozliwe ze ma cos co moze blokowac zapisanie jego guida. Tez mam server i spotkalem sie nieraz z czyms takim. Radzilem sobie w ten sposob ze odczytywalem jego guid w rcon tool, kopiowalem i wklejalem go do ban.txt (dla pewnosci restart servera) na ten guid juz nie wejdzie, a watpie zeby mial ich niewiadomo ile.

Nie wiem jak to jest z serverami cracked ale mysle ze nie mowimy tu o takim serverze.

28co9z8.png

Opublikowano

server byl wlasnoscia klanu Stalker chyba kazdy choc raz na nim gral bo maja najmniejszy ping mowie ci koles wbijaj co chwile mimo banow nie wiem czy ci kolesie admini kopiowali guid ale mowili ze go banuja bo na aimbocie latal a i tak co chwile wbijal i wycinal wszystkich takze albo oni to zle robili albo jest sposob na to.... podejrzewam ze mial jakis program do zmieniania kluczy albo cos innego ale wiem ze koles byl op az serwer wylaczono na pewien czas

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...