Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Vayne Speed Attack czy AD

WasserFull

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Zanim stattik był oom można było kupić botrk/pd/stattik ale obecnie PD to jedyny item. Są również sytuacje gdzie idziesz w bt->pd, ale to jak potrafisz grać na linii.

tumblr_nrthjyZ6c31u4ug6zo1_500.gif
exMPC Media Team Lider || exMPC Graphic Team || exModerator || exMentor || VIP

Opublikowano

PD only item pod as? o.O

A co z botrkiem, zephyrem i statikiem jako zamiennik na pd? Jak komuś się podoba to jeszcze można dokupić triforca.

Imo botrk, zephyr, pd to core itemy (zephyr jako 5-6 item).

Opublikowano

Gram nia dosc dlugo. Jesli codzi o to czy ad czy as to wszystko zalezy od druzyny przeciwnej. Wiele razy przez to ze zle poszedlem z buildem przegralem. Dlatego jesli w druzynie przeciwnej sa tankowate postacie np garen cho gath leona itp to idz pod as  ale jezeli widzisz ze gra sporo postaci ktore zadaja w krotkim czasie duzo obrazen to idz  buildem pod ad ( ale nie zapominajac zeby  kupic tez cos pod  ta predkosc :) )

u1lc.png
Opublikowano

gram b.duzo vayne i zazwyczaj kupuje tak

Doran + 1 pota

1st Back  Cutlass  jak mam to buty 1nki

2nd back jak sie udaje to Botrka jak nie to albo buty całe albo zeal'a

4 pierwsze itemy na vayne to mam zawsze  i niezminnie BOTRK ->Bersekery ->PD(raczej wole statica)Static->LW->GA->IE/BT/Jak mam potrzeba to jeszcze survi

"Zamilcz Chłopie zanim Cię zakopie" 52 Dębiec

Opublikowano

Jebac botrka. Kup BT pd i statika a w late zamien go na 2. Pd :D Musisz mieć dużo asu żeby pasywka w szybko siadala. Berserki w late zmieniasz na zephyr i masz 2.5 asu

Opublikowano

Vayne jak to Vayne polega na True DMG z W. Czyli sama odp sie nasuwa, że musi szybko te stacki wbijać. Może nią za dużo nie gram, ale build na moje oko fajny.

BotRK -> Berserkerki -> IE -> Phantom Dancer -> Last Whisper -> Trinity Force/Guardian Angel

Triforce, dlaczego? Co chwilkę mamy Q czym wbijamy sobie passyvkę z Triforce'a i da nam to troszkę boost do DMG. Ale build to i tak kwestia uznania kto co lubi.

Opublikowano

Ja Vayne zawsze budowałem pod AS/AD, lecz więcej na DMG, wiadomo, żeby zniszczył enemy team. Kupuj Botrka, BT, Phantoma, Last Whisper, Infinity i ciśnij :)

ezgif-com-effects.gif

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...