Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Rp z dogry.pl? Czy to prawda?

arttech444

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Witam!

Siedząc na stronie dogry.pl zastanawiałem się czy to wszystko prawda, więc postanowiłem zrobić test...

Przez tydzień wypełniam zadania z serwisu, dotyczą one w większości zarejestruj się i przejdź tutorial (samouczek) z danej gry. Aby zdobyć RP trzeba tylko mieć 1999 pkt, które zdobywa się dosyć szybko...

Faktem jest to, że jeszcze nie mam tych RP, ale żeby wam to polecić musi być to sprawdzone, więc porozmawiałem ze znajomym na ten temat i dokładnie opowiedział mi na czym to polega na dowód pokazał mi sms'a z kodem, który należy wpisać normalnie w jakby się kupiło paysafecard.

Podsumowując dogry.pl to jedyny serwis dający RP za "darmo", lecz trzeba poświęcić trochę czasu ale to naprawdę chwila. Serwis zapewnia nam RP, a także inne waluty w grach typu WoT, Metin, Drakensang i inne... za pieniądze, które dostaje od firmy w przypadku LoL'a, od Riotu. 

Jeżeli namówiłem kogoś z was do zbierania RP i innych walut to możecie zarejestrować się z tego linku:

xxx

Jeśli napiszecie, że robię to tylko i wyłącznie dla siebie to mylicie się, ponieważ korzystając z tego linku dostajecie na start 30 pkt, które są na początku cenne, dopóki nie "wkręcimy" się w to wszystko. Pozdrawiam i gdy są pytania proszę pisać ja z chęcią na nie odpowiem ;)

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...