Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Instalacja sterowników adb na androdi 4.0.4

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć. Orientuje się ktoś może, czy aby zainstalować sterowniki adb muszę mieć podłączonego tableta do komputera? Pytam, ponieważ potrzebuję tych sterowników, do przywrócenia mojego tableta który nie chce się włączyć (bootloop się nie wyświetla).

5omic072lr6b.png

Opublikowano

f*ck. Nie ten dział. Proszę o przeniesienie. Przepraszam.. Mam androida 4.0.4 (tzn. już nie) a na kompie Windows 7

@edit

Szanowny moderatorze, chodziło mi o Windows 7 w tytule bo to jest istotne.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

f*ck. Nie ten dział. Proszę o przeniesienie. Przepraszam.. Mam androida 4.0.4 (tzn. już nie) a na kompie Windows 7

@edit

Szanowny moderatorze, chodziło mi o Windows 7 w tytule bo to jest istotne.

Wszystkie sterowniki automatycznie się instalują.

17052109001382846035.png

Opublikowano

przecież to logiczne by był widoczny najpierw instaluje się właściwe sterowniki

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Teraz podpinam go wyłączonego do pc. Wszystkie sterowniki są zainstalowane, ale jak przytrzymuję vol-, podłączam do komputera i klikam kilka razy power w celu wgrania romu to nic się nie dzieje. Jedynie komunikat, że nie udało się zainstalować sterowników.

5omic072lr6b.png

Opublikowano

ty masz sterowniki tabletu zainstalowane a nie sterowniki tabletu adb, użyj google czy też forum xda albo polskiego android.com.pl i sobie poszukaj do tabletu

If you = stupid then

insert(foot.in.your.ass)

end if

licznik-54-96732-stat.png

Opublikowano

Ale przed chwilą wgrałem rom, który prawdopodobnie jest na innego tableta i on działa, ale dotyk mam odwrócony. Pobrałem więc starego roma ale jak chciałem go zainstalować to już właśnie nie mogłem ;/

5omic072lr6b.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...