Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Detected][07.03.2014] SiroSix Public V1.4.9 *Chams, ESP & more*

Gość Lord Loginus

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

1319585421-U316606.png

SiroSix Public V1.4.9

1319585492-U316606.png

Changes:
- updated for nexon
- alot function now vip only because i dont want so many hacker now.
- fixed some functions, etc
- removed chams & speedroll (will be readded soon) but wallhack is still in the hack.
- chams added again & crashes fixed ( thanks to king7 for publishing something helpfull )
- Fixed Fog, zombieopk position are now changeable, unl.ammo & rapidfire is now public
- Improvements to D3D hook should work for all systems now, less lagg & other small changes
- Fixed problems for some users that no menu appears
- Updated (not sure if works for all)
- removed some D3D functions and unlammo&rapidfire is now again vip only
- updated & fixed xp esp works now without norecoil fine
- Nearly all functions are avaible for public now for 2 days
- Some Functions are VIP Only again.
- D3D Stuff is Back (credits to yazzn for this) & win8 support! & fixed crashes from last ver.
- Fixed 32bit crashes for speedhack & detection. (nospread still can make crash on 32bit)
- updated, no dll needed so dont wonder, removed some functions.
- Laggs reduced
1319585534-U316606.png

a14t.png

1319585591-U316606.png

Win 7 Hp x64

1319585614-U316606.png

1319585635-U316606.png

Opublikowano

Ja mam Win 8 Lecz Ten Hack nie działa ta tego windowsa

Głupoty gadasz. Win 8 x64 Pro i śmiga normalnie...

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Chciałbym się spytać dlaczego nie otwiera się chack pisze injestion sukces... i nie otwiera się warrocku chack? mam zainstalowane pliki?

wyłącz antywirusa. Zainstaluj NET. framework 4 i c++ 2010

MAL

Uwielbiam "znawców" , którzy nakładają swój styl gry innym. Każdy ma własny styl i upodobania... Trzeba je tylko odkryć.

Opublikowano

Jeżeli to connection terminated to tak jest z każdym hackiem. Widać nexonowi coś się udało.

MAL

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/6435565306ae057aa6729eeedb7917cae3328116b07cca059e182377cec8843d/analysis/1394217356/

Mi tu wyskakuje aż 13 virusów.

Przy pobieraniu antywirus zatrzymuje ściąganie pliku i natychmiast go usuwa.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

https://www.virustotal.com/pl/file/6435565306ae057aa6729eeedb7917cae3328116b07cca059e182377cec8843d/analysis/1394217356/

Mi tu wyskakuje aż 13 virusów.

Przy pobieraniu antywirus zatrzymuje ściąganie pliku i natychmiast go usuwa.

To jest błędna interpretacja kodu hacka. W kazdym hacku jst to samo, a te "wirusy" są niegroźnie.

MAL

Opublikowano

Wg. mnie idealnym hackiem był ten czerwony cyber turk da rade go jakoś aktualizować żeby działał? bo jak bym wiedział jak to zrobić to bym mógł to zrobić nawet jak by z 3h. zajęło i bym wrzucił go tu.

Opublikowano

To jest błędna interpretacja kodu hacka. W kazdym hacku jst to samo, a te "wirusy" są niegroźnie.

Qihoo-360 HEUR/Malware.QVM36.Gen   Kaspersky HEUR:Trojan.Win32.Generic

Czy ja wiem czy takie niegroźne.

408b666d9545bfe4.jpg

Kocham mpcforum.pl!!!

18706.png

Jeśli uważasz że Ci pomogłem, nagrodź mnie lajkiem. Motywuje mnie to do dalszej pomocy :)

Opublikowano

Wg. mnie idealnym hackiem był ten czerwony cyber turk da rade go jakoś aktualizować żeby działał? bo jak bym wiedział jak to zrobić to bym mógł to zrobić nawet jak by z 3h. zajęło i bym wrzucił go tu.

Autor CyberTurk'a skończył z tym i nie będzie takich wirusów. Jak chcesz zacząć tworzyć cheaty to masz do tego odpowiedni dział :)

http://www.mpcforum.pl/forum/362-tworzenie-cheatow/ - tu znajdziesz to co trzeba.

Qihoo-360 HEUR/Malware.QVM36.Gen   Kaspersky HEUR:Trojan.Win32.Generic

Czy ja wiem czy takie niegroźne.

Błędna interpretacja kodu, to nie jest trojan. Od 5 lat w każdym hacku jest to samo ... Nie podoba się to nie pobieraj.

Co to za hack, w którym opcja SuperNoSpread crashuje? DO KOSZA Z TYM

Czasem nie każda opcja działa. Na pewno autor to zauważy i naprawi. Ale myszkę łatwo opanować, więc ta opcja jest całkowicie zbędna dla większości osób ...

MAL

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...