Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Pytanie EUW / EUNE

..Hans..

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

na EUW w diamencie/challengerze mozesz spotkać sławnych ludzi z e-sportu, do tego na EUW jest mniej polaków

Opublikowano

na EUW grają sławni plejersi.

Tak po za tym to niczym się nie różnią te serwery. Na jednym debile, na drugim też. Graj tam gdzie masz friendsów

Opublikowano

No przede wszystkim różni się tym, że Europa to taki duży kontynent, że postanowili rozdzielić je. Wiadomo, że na PÓŁNOCNO WSCHODNIEJ Europie będą grali teoretycznie Polaki, Czechy itp. a na weście zobaczysz więcej Włochów, Holendrów, Francuzów itp.

Opublikowano

Grałem na Eune i przeszedłem na EUW. Mam 21 lvl i są tam mocniejsi gracze niż widywałem na 30 lvlach.

Jest tam więcej "Smurfów" i poziom troszkę bardziej podwyższony.

Weźmy np takiego isamu na EUNE ma Gold IV a na EUW ma Silver 1 czy 2 nie jestem pewien..

I nie kłóćcie się teraz, że poziom jest taki sam bo nie jest :) Na EUW jest więcej doświadczonych graczy, którzy przeszli z EUNE na EUW gdzie na EUNE mieli te goldy/silvery i za dużo mieli trollów/afków ..

Na EUW też nie ma dużo polaków przez ten cały czas co grałem widziałem tylko 8-10 polaków z czego 2 tylko trollowało. Tam nie ma też tych czechów i greków za dużo i się przyjemniej gra wg. mnie :)

lucyfergif.gif

Opublikowano

Przede wszystkim to że na EUW poziom jest wyższy wynika z teorii wielkich liczb, zwykła matematyka. Na EUW jest więcej graczy -> liczbowo jest też więcej tych lepszych. Co nie zmienia faktu że na jednym i drugim można się dobrze bawić. Fakt że w niższych ligach ten fakt jest słabiej odczuwalny, a w najwyższym diamencie robi się to widoczne. To co moim zdaniem odróżnia oba serwery najbardziej to jednak kultura osób tam grających. Jasne flamerzy trafiają się i tutaj i tutaj, ale na EUW jest to moim zdaniem zdecydowanie mniej odczuwalne. No i pozostaje kwestia komunikacji, na East praktycznie w każdej grze trafiasz na rodaka i sporo osób to wykorzystuje pisząc na czacie po polsku. Na west właściwie wszyscy piszą po angielsku (w tym polacy) i naprawdę rzadko zdarza się żeby ktoś odpisał Ci w języku narodowym nawet jak zrozumie co piszesz.

Opublikowano

Przede wszystkim to że na EUW poziom jest wyższy wynika z teorii wielkich liczb, zwykła matematyka. Na EUW jest więcej graczy -> liczbowo jest też więcej tych lepszych. Co nie zmienia faktu że na jednym i drugim można się dobrze bawić. Fakt że w niższych ligach ten fakt jest słabiej odczuwalny, a w najwyższym diamencie robi się to widoczne. To co moim zdaniem odróżnia oba serwery najbardziej to jednak kultura osób tam grających. Jasne flamerzy trafiają się i tutaj i tutaj, ale na EUW jest to moim zdaniem zdecydowanie mniej odczuwalne. No i pozostaje kwestia komunikacji, na East praktycznie w każdej grze trafiasz na rodaka i sporo osób to wykorzystuje pisząc na czacie po polsku. Na west właściwie wszyscy piszą po angielsku (w tym polacy) i naprawdę rzadko zdarza się żeby ktoś odpisał Ci w języku narodowym nawet jak zrozumie co piszesz.

HHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAAHAHHAHAHAHAH JEBŁEM KURWA xD

NA EAST SĄ POLACY, A NA WEST ESPANIOLE xD. TE TĘPE CHUJE KURWA SPAMUJĄ PO HISZPAŃSKU I MAJĄ W DUPIE TO CZY WYGRASZ CZY NIE. TO JEST GORSZY SYF NIŻ CZESI I POLACZKY RAZEM WZIĘCI. PROSISZ O GANKA? PIERDOL SIE. WŁOSI NIE SĄ LEPSI. KURWA CO DRUGI MA 0/8, JAKIŚ WŁOCH MUSI TROLLOWAĆ, BO KURWA NIE MÓWIĘ PO MAKARONIASTEMU, AŻEBY TEGO BYŁO MAŁO TO NA KONIEC PISZE, ABY ZREPORTOWALI MNIE ZA ODMOWĘ KOMUNIKACJI Z DRUŻYNĄ, A PRZEZ CALA GRE SPAM Z JAKIMIS GIUZEPE CHUJEPE I TAK DALEJ, ONI KURWA NIE POJMUJĄ, ŻE KTOŚ NIE MÓWI PO WŁOSKU. TO JEST POZIOM PLATYNY KURWA, PLATYNA 2 jebany west. Na NE przynajmniej można się z Polaczkyem dogadać, a tam to ni chuja.

Fizz kurwa jego mać na EUW w 45 minucie miał 35 farmy :). Powtórzę, mam konto z plat 2.

Zrozumcie, że te serwery NICZYM się nie różnią. No może po za tym, że na west gra więcej osób. Do d1 jedno i to samo. Na EUNE są Polaczky i tereny RP z XVI wieku, a na EUW Hiszpanky, Portugalce i makaroniarze, którzy najczęściej mają wyjebane na grę. 

Opublikowano

lol. na weście są pro playerzy. za to na eune różni się grającymi graczami: 

-polaczki, nasi ulubieni

-czasem ruscy, ale rzadko

-krecik

-grecy

-no i ja, troll oraz afker i carry w jednym

Jan miodek przejmuję mpcforum.

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...