Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Szukam TradeHacka

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Siemka.

Poszukuje TradeHacka na prywatne serwery.

I prosze mi nie wmawiac ze on nie istnieje bo istniej..Bo mam starego Trade v3.1

Prosze o odp

Opublikowano

Oczywiście, że TH istnieje, nie raz na starych chinolach mieliśmy takowe. Oczywiście małe grono osób i 0 rozpowrzechniania. Jeżeli już to sprawdzonym osobom. Na globalu też był. Pierwsza wersja działała tak, że dawałeś komuś item w handlu on ci coś za niego też do handlu dawał, akceptowaliście i Ci twoja rzecz z eq nie zniknęła a jego itemy Twoje. Na serwery z 2008 też był jednak to jest najtrudniejszy cheat do napisania. Pracowałem z kolegami nad wersją na metki 2010, porzuciliśmy projekt ze względów prawnych.

Powiem tyle. Trade hack istnieje lecz nie ma pewności czy na nowego globala.

I jest mała szansa że jakiś nerd Ci go udostępni więc zapomnij. Nawet na prywatne serwery.

Moja odpowiedź Cię satysfakcjonuje? Dej mie Lubię to!

Opublikowano

Potwierdzam, grałem z kolegą na plu, hmm to był chyba 2007 albo 8 rok. Jeśli ktoś pamięta ninje o nicku NowyTowar - gościu latał ciągle w eq +9. Kiedyś zagadał do kolegi który miał pokaźne eq, nie wiem ile warte bo teraz ceny się zmieniają. Chodzi o sam sam, że pokazał itemy na handlu, a po 2,3 sekundach okno się samo zamknęło a itemów pokazanych nie było ;D

The past has gone

Opublikowano

TH nie istnieje.

Czy Waszym zdaniem kiedyś istniał, czy nie - takowy bot na obecne standardy działać nie będzie.

Nie sądzę, aby cheat po jednej stornie wywołał interakcję w kliencie ofiary.

727881401622271220780.jpeg
Opublikowano

kiedyś na 100% był TH... raz już ktoś mnie tak okradł pokazałem eq... dostałem laga na jekieś ~10s a itemów nie było a na chacie napis o pomyślnie zakończonym handlu...

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...