Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Bugi

Matkimen

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Cześć, założyłem temat, by każdy pochwalił się swoim bugiem spotkanym na polu bitwy :D

Może ja zacznę:

Za to, że pisałem po polsku (bez przekleństw): post-818069-0-51207600-1394151920_thumb.png

Miałem buga z bronią, a mianowicie gdy koleś mnie zabił pojawiła się teksturka i nazwa nowego karabinu szturmowego i granatnika 3gl z dodatku naval strike (chyba), niestety screen się nie wyświetlił i nie mam teraz jak pokazać ;(

Czy wy też mieliście takie coś? Dodatek dopiero wyjdzie pod koniec marca dla użytkowników PREMIUM, więc to nie możliwe, by ktoś już nimi grał.

W najbliższym czasie dodam więcej screenów :D , a tym czasem Wy coś pokażcie (screeny) :)

Temat założony dla fun'u, nie dla hejtu gry xD

Opublikowano

Tak Radioś. Jak mam podobnie tylko na PS4. Zostałem zabity z UTS 15 a pokazuje mi gościa, który leci myśliwcem.

Opublikowano

Czy tylko ja mam takiego buga że np. zabija mnie czołg, a kamera jest na gościu na drugim końcu mapy który mnie nawet mnie nie widział?

Tak, też to miałem, na lokerze kolo mnie zabija z 10 m, a tu pokazuje gościa, który jest na zewnątrz ;/

Jesli ma sie premium to te bronie można juz chyba odblokowywać

Jak można odblokowywać, jak dodatek nie wyszedł o.O

Zapraszam do pokazywania screenów ;)

Opublikowano

A mieliście kiedyś buga w stylu, że zabija Was gość który ma -1 HP i DALEJ ŻYJE ?? :) 
Screen'a nie mam niestety ale moja reakcja wtedy ...

Opublikowano

LOL, naprawde nowe teksturki broni sie pokazały, ale to naprawde dziwne, przecież dodatek na premium jeszcze nie wyszedł..

Raz mnie piechota zabiła, z jakiegoś karabina, a mi p - lotke pokazała kamera xD

Co prawda to prawda, kiedy naprawiają jednego buga, rodzi się następny :D

Opublikowano

A mieliście kiedyś buga w stylu, że zabija Was gość który ma -1 HP i DALEJ ŻYJE ?? :) 

Screen'a nie mam niestety ale moja reakcja wtedy ...

To nie jest żaden bug, tak tylko pokazuje w rzeczywistości ma więcej hp.

Opublikowano

Jeśli masz premium to tak jakbyś miał wszystkie dodatki. Broń jest wprowadzana ok. 2 tygodnie przed dodatkiem dla użytkowników premium (mogą je wtedy odblokować, ale nie wszystkie, tylko te których zadania nie wymagają map lub pojazdów z dodatków), żeby można było ją zbalansować wraz z wprowadzeniem dodatku.

Opublikowano

Wiem, już widziałem te "miny przeciw lotnicze" (jak one działają??) i te inne zabawki, ciekawe, czy będzie tak z następnymi dodatkami..

Szkoda tylko, że bronie z dodatków za najlepsze nie są (niektóre) ten nowy rewolwer.. pffff lepszy rex..

Dlaczemu nie ma coopa w bf4 ja się pytam ;/ :unsure:

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

U mnie czasem,ale rzadko dzieje, się tak, że po zrespieniu przez krótki czas broń jest opuszczona i strzelać nie mogę.  A zamiast innych to widzę czasem w tym samym czasie latające bronie w powietrzu. :D

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

To jest chyb normalne, tak jest jak się wczytuje teren i postacie..

Ale nie powinno się tak dziać.  W tym czasie ktoś może mnie zabić. 

8902314106109971000808.jpeg
Opublikowano

Dostanie gwiazdki za służbe na odrzutowcach, na tdmie na którym nie ma pojazdów :D
Only in battlefield 4!

Z8C21gN.jpg

@edit.

Zbugowany battlelog pokazujący obrazki innych broni.

Czy tylko ja tak mam? :D

yx4tE2n.jpg[/sp

oiler]

@Edit.

Sprzed chwili. Jadę czołgiem rozwalam piechote na F za chwile patrze a tutaj takie coś, komentować tego nie będe :P Było tak do końca mojej gry na serwerze.

7dPZoRk.jpg

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Sprzed chwili. Jadę czołgiem rozwalam piechote na F za chwile patrze a tutaj takie coś, komentować tego nie będe :P Było tak do końca mojej gry na serwerze.

7dPZoRk.jpg

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Kolejny ten sam, tylko w innym miejscu.

To było jakiś czas temu ale dopiero dzisiaj przeglądając screeny go znalazłem.

hmsMpxa.jpg

A tutaj strzeliłem rakietą tv w most obok punktu G :D

Potem zamiast kamera powrócić do helikoptera to została w teksturach :P

NLYO67H.png

Opublikowano

Komp ma wpływ na ilość fps, a nie na bugi z grafiką i przenikaniem przez tekstury.

Zresztą nie tylko ja tak mam wystarczy obejżeć jakiś filmik na youtube gdzie ludzie biegają pod mapą i zabijają normalnie ludzi.

Opublikowano

Komp ma wpływ na ilość fps, a nie na bugi z grafiką i przenikaniem przez tekstury.

Zresztą nie tylko ja tak mam wystarczy obejżeć jakiś filmik na youtube gdzie ludzie biegają pod mapą i zabijają normalnie ludzi.

Tylko chaboyy tak potrafi xD

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...