Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

Mk Jogo

Qinia

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Z tego co widzę to tylko podstawianie skinów więc nie mają jak tego sprawdzić ale jest to modyfikacja klienta więc są bany

Mój plays zaczyna się od twojego błędu

~BestHooks

BestHooks_eune_412_2_nozg.png

Opublikowano

Za zmienianie skinów nie ma. Jeśli będziesz jednak bawił się timerem i będziesz spamował na czacie timeami no to kto wie co Cie spotka

Opublikowano

Czyli za samo zmienianie skinów nie ma ? Bo gram na tym koncie 2 lata i nie chce dostać bana xD

Opublikowano

Za zmienianie skinów nie ma. Jeśli będziesz jednak bawił się timerem i będziesz spamował na czacie timeami no to kto wie co Cie spotka

No widzisz, gówno wiesz a sie wypowiadasz. Są bany za JAKIEKOLWIEK modyfikacje clijenta gry, ktoś się zapytał dokładnie o mk jogo i rioter mowil ze są bany. Podeslalbym wam jego wypowiedz, ale nie chce mi sie szukac.

Opublikowano

No widzisz, gówno wiesz a sie wypowiadasz. Są bany za JAKIEKOLWIEK modyfikacje clijenta gry, ktoś się zapytał dokładnie o mk jogo i rioter mowil ze są bany. Podeslalbym wam jego wypowiedz, ale nie chce mi sie szukac.

A czy MK Jogo ingeruje w pliki gry i dodaje do konta skiny? Nie, to jest tylko i wyłącznie wizualizacja dla Ciebie, więc jeśli nie wiesz, to Ty się nie wypowiadaj. Za timer na jungli i na czacie jest ban, jeśli zostaniesz zgłoszony ze screenem z gry + powodem do tego, a za samą wizualizację skinów nie ma żadnej kary. Sam używam :)

ezgif-com-effects.gif

Opublikowano

Przecież sam możesz wklepać na klawiaturze taką wiadomość jak mkjogo więc w czym problem? Skiny tylko ty widzisz. Nikt ci nie udowodni że używasz niedozwolonego programu. Jeden z popularnych streamerów podmienia sobie skiny podczas gry i nic sobie z tego nie robi. Chodzi mi o "Good gay garry" czy jakoś tak nie pamiętam dokładnie a nie chce mi się szukać. Program nie zmienia plików jak SIU więc nie otrzymasz bana.

Opublikowano

Nie otrzymasz bana za zmienianie skinów postaci/wardów, ale możesz go otrzymać za timery jeżeli ktoś dowiedzie że je masz (dajesz oznaki tym że spamujesz na chacie, jak tego nie wyłączysz).

Ogólnie modyfikacje które nie ułatwiają rozgrywki są legalne. (skiny widzisz tylko ty, a skilla nie dodają)

928011413476457403957.png

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...