-
👋 Witaj na MPCForum!
Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎
- ✅ Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
- ✅ Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
- ✅ System prywatnych wiadomości
- ✅ Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
- ✅ Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy
👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!
Zarejestruj się teraz
- 0

Pytanie
AmOs
AmOs
Witam,
Nie wiem sam sobie poradzić nie mogę, na serwis czasu nie mam dzowniłem do nich dużo mi nie pomogli..
A więc mianowicie zaczęło się od tego, miałem system już jakoś blisko rok było wszystko okey aż nie zaczęło się wszystko pierdolić.. Youtube zaczęło się ścinać,portale społecznościowe również, w pewnym momencie zaczęło wszystko sie ścinać dosłownie, wszystko Film obejrzeć, przesłuchać Nowy Kawałek to było jak jakaś tarka, tekstu nikt by nie zrozumiał.. "wszystko" wyłącznie Gier, obojętnie jaką grę odpaliłem chodziła bez zarzutów.. fakt komputer jest stary!
Postanowiłem zrobić format, format przebiegł pomyślnie, instalacja systemu również..
Zainstalowałem SP2 Xp na wejście, bo bez tego ani rusz.. komputer mimo formatu przed i po zasinatlowaniu sp2 działa tak samo jak na starym systemie ścina się nie można nic pożadnie na nim zrobić..możecie powiedzieć"głupi pewnie sterowników nie zainstalował.."
Zainstalowałem od procesora,karty dźwiękowej,płyty głównej..
Okey, ale gdzie karta graficzna? W tym rzecz że komputer nie widzi wgl karty graficznej(komputer nie posiada zintegrowanej) nawet po zainstalowaniu"pseudo" sterowników z internetu dalej nic, zadzowniłem do serwisu i powiedzieli Mi że moja karta graficzna(ATI Radeon 2600 PRO PCI EXPRESS) ma już w sobie wbudowane steroniki od razu po podłączeniu jej do komputera (wtf?)
Powiedziałem im również że ani Komputer ani Bios nie widzi kart.. mówią że to problem z Systemem lub płytą główną.. płytę główną obejrzałem nic nie jest spuchnięte, spalenizną również nie śmierdzi, błędów również żadnych nie ma... na karcie to samo..
GPU-Z również nie widzi karty.. nie wiem w czym może być problem..
Parametry komputera:
PROCESOR: AMD Athlon 64 Processor 3200+ 2.00 Ghz(w chuj stary:P)
RAM: 2 GB
K.GRAFICZNA: ATI Radeon 2600 PRO PCI Express
SYTEM: Windows xp sp3 32 bit.

Jak będziecie potrzebować jakiś informacji piszcie śmiało dam wam co trzeba.. mogę wspomnieć jeszcze że kiedyś pracowałem na tym komputerze na Windows 7, i wszystko chodziło wyśmienicie dosłownie.. a komputer ma 8 lat
Pozdrawiam.
Z Góry prosze o rozwiązanie jakoś tego problemu..
Obiecanki Cacanki z 2008 roku
1 odpowiedź na to pytanie
Rekomendowane odpowiedzi
Zarchiwizowany
Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.